پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  9059تاریخ انتشار:  28 آبان 1393 - 9:44
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
ظرفيت شهرستان‌ها برای توسعه

 فرمانداران از فرصت‌های سرمایه‌گذاری می‌گویند

همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی از امروز به مدت دو روز با ارائه ۱۱۲ طرح سرمایه‌گذاری و عمرانی به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان در همدان برگزار مي‌شود.
به گزارش همدان پرس؛ در اين بين شهرستاني‌ها به طور قطع سهمي بايد از آن خود كنند؛ در حالی استان از توسعه نیافتگی بخش‌هايي كه ظرفيت آن را هم دارد، رنج می‌برد، به نظر می‌رسد دست‌ به دامان سرمایه گذار بخش خصوصی امري بديهي است كه در این زمینه برگزاری اين همایش براي برنامه‌ریزی فرصت‌های سرمایه‌گذاری است تا قدمي روبه جلو در استفاده از این ظرفیت در مسیر توسعه مادستان باشد. حال فرمانداران مادستان از ظرفيت‌های شهرستان‌ها مي‌گويند.

ظرفیت‌ همدان در گردشگری
فرماندار همدان با اشاره به برگزاری همایش سرمایه‌گذاری در همدان گفت: این رخداد بزرگ اقتصادی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری همدان به سرمایه‌گذاران برگزار می‎شود که سفیران و رایزنان فرهنگی نیز در آن حضور دارند.

به گزارش همدان‌پرس، علی تعالی ادامه داد: با توجه به اینکه این همایش با محوریت استانداری همدان انجام می‌شود فرمانداری نیز به انجام وظایف محوله می‌پردازد.

در تلاش هستیم تا از ظرفیت‌های بالقوه استان همدان در راستای جذب امکانات و سرمایه‌گذاری در سطح شهرستان نیز استفاده کنیم.

وي از جمله ظرفیت‌های شهرستان و استان همدان را ظرفیت گردشگری، صنعت، معدن، پتروشیمی و... برشمرد و گفت: در این بین نقش رسانه‌ها بسیار مورد توجه است زیرا می‌توانند با اطلاع‌رسانی دقیق و مطلوب اثرات مثبت این همایش را منعکس کنند.

مبل ملایر بهترین زمینه سرمایه‌گذاری
فرماندار ویژه ملایر هم در گفت‌وگو با فارس گفت: توجه به اقتصاد و سرمایه‌گذاری، مدیریتی دلسوزانه می‌خواهد که اگر با برنامه‌ریزی هدایت شود شاهد شکوفایی اقتصادی در این استان خواهیم بود.

مصطفی آزادبخت با بیان اینکه با با وحدت و همدلی مسئولان و همکاری مرکز استان با شهرستان‌ها باید از فرصت‌های موجود بهترین استفاده را برد، اظهار كرد: همایش سرمایه‌گذاری استان نقطه عطفی در زمینه سازی همدان برای یک جهش اقتصادی بزرگ با حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خواهد بود.

وی با بیان اینکه باید همه قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان را به سرمایه‌گذاران بشناسانیم، عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‎های بخش کشاورزی و صنعت باید این دو بخش به سرمایه‌گذاران این همایش معرفی شود.

آزادبخت در ادامه با اشاره به قابلیت‌های بخش صنعت و صنایع دستی شهرستان ملایر گفت: در حال حاضر شهرستان ملایر دارای هفت شهرک صنعتی و معادن ارزشمندی مانند سیلیس و سنگ‌های قیمتی است.

وي یکی از قابلیت‌های ارزشمند شهرستان ملایر را وجود صنعت مبل و منبت به عنوان نخستین صنعت این شهرستان نام برد که بیش از 10 هزار نفر در این شغل فعالیت دارند و سالانه بیش از 60 هزار سرویس مبل و منبت در این شهرستان تولید می‌شود.

آزادبخت یکی دیگر از مهمترین قابلیت‌های شهرستان ملایر را بخش کشاورزی برشمرد و گفت: بیش از 46 درصد از صادرات استان همدان مربوط به شهرستان ملایر است که بیشترین این صادرات را کشمش تشکیل می‌دهد.

فرماندار ملایر یادآور شد: ما باید اقداماتی را برای جذب سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی داشته باشیم تا بتوانیم با بهره‌برداری بیشتر از محصولات کشاورزی ملایر به ویژه انگور و مشتقات آن اقتصاد و اشتغال شهرستان ملایر را رونق دهیم.

وی از کلنگ‌زنی پتروشیمی ملایر در آینده خیلی نزدیک خبر داد و گفت: پتروشیمی ملایر با سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومان به زودی کلنگ‌زنی می‌شود که منتظر حضور مسئولان کشوری برای کلنگ‌زنی این پروژه عظیم هستیم.

وی در ادامه بحث نقدینگی را یکی از مهمترین مباحث ایجاد سرمایه‌گذاری در ملایر برشمرد و افزود: در این حوزه همکاری بانک‌ها با توجه به قوانین خوب بوده است اما نتوانسته مشکل سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاران را حل کند. البته برای جذب سرمایه‌گذاران باید سود تسهیلات را پایین بیاوریم و امتیازات ویژه را به سرمایه‌گذاران واقعی ارائه دهیم.

همچنين بايد گفت متأسفانه در برخی موارد سرمایه‌گذاران به خاطر عمل نکردن به تعهدات خود باعث سوء ظن به بانک‌ها شده که باید بانک‌ها ابتدا با شناخت کامل از سرمایه‌گذاران واقعی، از این دسته از سرمایه‌گذاران حمایت کنند.

آماده واگذاری سراب‌ها به بخش خصوصی هستیم
فرماندار شهرستان نهاوند هم اظهارکرد: 150 سرمایه‌گذار از نهاوند به همایش سرمایه‌گذاری همدان معرفی شده‌اند اما تشخیص اینکه کدامیک از آنها در همایش حضور داشته باشند بر عهده استانداری است.

امامعلی عبدالملکی افزود: بیشترین فعالیت سرمایه‌گذاران، در حوزه کشاورزی، صنایع تبدیلی، صنعت، صادرات و واردات و گیاهان دارویی است.

وي با بیان اینکه نهاوند قطب کشاورزی استان است، گفت: این شهرستان سالانه 50 هزار تن سیب درختی تولید و به بازار عرضه می‌کند و این در حالی است که فقط 10 هزار تن از سیب‌های تولیدشده در سردخانه‌ها نگهداری می‌شوند.

همچنين 40 هزار تن سیب باقی مانده یا باید از این شهرستان خارج و یا از طریق صنایع تبدیلی فرآوری شوند.

عبدالملکی با بیان اینکه راه حل مشکل بیکاری در استان، سرمایه‌گذاری است، گفت: عدم اشتغال نیروی انسانی یکی از مشکلات اساسی ما است که امیدواریم شهرستان نهاوند بتواند با حضور مؤثر در این همایش سهم خود را از سرمایه‌گذاری بگیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که برای برطرف کردن مشکلات سرمایه‌گذاران چه تدابیری اندیشیده‌اید، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی این شهرستان برای تسهیل در امور سرمایه‌گذاری اعم از تأمین زمین و همه زیرساخت‌ها (آب، برق، گاز و...) با تمام توان در خدمت سرمایه‌گذاران هستند.

فرماندار نهاوند خاطرنشان کرد: اولویت اول تا سوم سرمایه‌گذاری در این شهرستان، کشاورزی، توسعه گردشگری و صنعت است.

وی با بیان اینکه 17 سراب در نهاوند وجود دارد، افزود: از این 17 سراب، دو سراب گیان و گاماسیاب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که ما آمادگی واگذاری آنها را به بخش خصوصی برای ایجاد تأسیسات گردشگری داریم.

تویسرکان دارای ظرفیت فوق‌العاده‌ سرمایه‌گذاری
فرماندار تویسرکان هم تنها راه توسعه استان را حرکت به سمت تولید، اشتغال و ایجاد فضای کسب و کار دانست و گفت: اردیبهشت امسال 30 نفر از شهرستان تویسرکان برای سرمایه‌گذاری اعلام آمادگی کردند که اسامی آنها به دفتر معاونت برنامه‌ریزی استانداری ارسال شد.

سید مهرداد موسوی افزود: سرمایه‌گذاران در بخش‌ صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری اعلام آمادگی را کرده‌اند و در این همایش نیز شرکت خواهند کرد. وي با بیان اینکه اکثر سرمایه‌گذاران صاحب صنایع و مشاغل هستند، عنوان کرد: آنها با هدف سرمایه‌گذاری و بهره‌گیری از مزیت نسبی شهرستان تویسرکان به تولید ملی و رفع مشکل بیکاری کمک خواهند کرد.

موسوي با بیان اینکه از سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود، گفت: مجوزهای لازم به امر سرمایه‌گذاری را در اسرع وقت می‌توان بری آنها صادر کرد.

فرماندار با بیان اینکه مکان‌های لازم برای ایجاد پروژه‌های مختلف سرمایه‌گذاری در این شهرستان فراهم است، خاطرنشان کرد: تویسرکان ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای سرمایه‌گذاری دارد، زیرا دو شهرک آن از معافیت مالیاتی 20 ساله برخوردار بوده و سرمایه‌گذاران می‌توانند از این فرصت به نفع خود استفاده کنند.

موسوي با اشاره وضعیت بی‌آبی و خشکسالی موجود در کشور، گفت: با مشکل بی‌آبی باید کشاورزی را به سمت صنعتی شدن سوق داد و از سرمایه‌گذاران این بخش نیز دعوت به همکاری کرد.

معرفی 51 سرمایه‌گذار به همایش
فرماندار بهار در گفت‌وگو با فارس گفت: 51 سرمایه‌گذار از شهرستان بهار برای شرکت در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان معرفی شده‌اند.

محسن مرادی‌پناه با اشاره به اینکه شهرستان بهار تولیدکننده برتر سیب‌زمینی استان است، اظهار کرد: این شهرستان به لحاظ تولید یک‌سوم سیب‌زمینی‌ استان، ظرفیت سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی را دارد.

وي با اشاره به وجود ظرفیت‌های مطلوب در شهرستان، چهار شهرک‌ صنعتی بهاران، لالجین، صنایع غذایی و چشمه‌قصابان را نمونه‌ای از آن برشمرد.

مرادی‌پناه از سرمایه‌گذاران شرکت‌کننده در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان خواست به لحاظ نزدیکی این شهرستان به مرکز استان از قابلیت‌های خوب و مناسب در این شهرستان برای سرمایه‌گذاری استقبال کنند. وی شهر لالجین را به عنوان شهر سفال کشور معرفی کرد و افزود: سفال‌های لالجین به عنوان صنایع‌دستی یکی از ظرفیت‌های خوب شهرستان بهار در بخش صادرات برای سرمایه‌گذاری است.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان

همدان

, همايش

همايش

, سرمايه‌گذاري

سرمايه‌گذاري

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir