به گزارش همدان پرس؛ کارشناس ارشد تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با نوشیدن چای سبز از پوست خود محفاظت كنید.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، آزاده آذرپیرا در گفتگویی اظهار داشت: ترکیبات، پلی فنول ها، نابود كننده رادیكالهای آزاد در سلول هستند و از این طریق به حفظ سلامت بدن و پوست کمک می کنند.
وی افزود: رادیكال های آزاد، مولكول هایی هستند كه از طریق تغییر DNAدر داخل سلول موجب بروز سرطان می شوند و پلی فنول ها علاوه بر نابود كردن رادیكال های آزاد با تسریع مرگ سلول های سرطانی از سلول های سالم نیز حفاظت میكنند.
کارشناس ارشد تغذیه معاونت دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: یكی از فراوان ترین پلی فنول ها در چای سبز موسوم بهEGCG (Epigallocatechin gallate) می باشد كه این ماده، سلول های غیر فعال پوست را مجبور به فعالیت می كند.
آذرپیرا خاطر نشان کرد: سلول های پوست كه به سطح می رسند، به طور معمول فقط به مدت 28 روز زنده می مانند و در روز بیستم این سلول ها عملا فعالیتی ندارند و در بخش سطحی پوست در انتظار مرگ می نشینند؛ اما EGCG بر این سلول های تقریبا نیمه مرده تاثیر مثبت داشته و آنها را دوباره فعال می كند.