به گزارش همدان پرس؛ رئیس اتحادیه قصابان همدان از کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی خرید گوشت قرمز در بازار همدان خبر داد و گفت: علت اصلی این کاهش تقاضا مردم برای تهیه گوشت قرمز شایعه شیوع بیماری تب کریمه کنگو در همدان است.
اکبر سپهری با اشاره به اینکه مردم با آسایش خاطر میتوانند گوشت مصرفی خود را از قصابیهای معتبر خرید کنند، اظهار داشت: با توجه به اینکه دامپزشکی نظارت دقیقی بر قصابیهای معتبر دارد شهروندان در هنگام خرید به لیبل گوشت و مهر دامپزشکی توجه کنند.
وی با تأکید به اینکه کاهش 60 درصدی خرید گوشت قرمز در بازار همدان سبب کاهش قیمت گوشت در بازار شد، افزود: قیمت گوشت قرمز در بازار همدان 3 هزار تومان کاهش یافت.
سپهری با بیان اینکه کاهش قیمت گوشت در بازار همدان سبب افزایش قدرت خرید شهروندان شده است، عنوان کرد: به دلیل تعطیلی رستوران، غذاخوری و فستفودیها مصرف گوشت قرمز نسبت به سایر ماههای سال در ماه مبارک رمضان کاهش مییابد.
رئیس اتحادیه قصابان همدان با اشاره به اینکه کاهش 60 درصدی خرید گوشت قرمز در به دلیل شایعه شیوع تب کنگو در همدان است، بیان کرد: دغدغه و ترس مردم از شیوع بیماری تب کنگو سبب کاهش خرید گوشت قرمز در همدان شده است.
سپهری تأکید کرد: قیمت هر کیلوگرم گوشت مخلوط گوسفندی 36 هزار تومان، ران و راسته گوسفندی 49 هزار تومان، گوشت نرمه گوساله 42 هزار و گوشت مخلوط گوساله در بازار همدان 35 هزار تومان است./تسنیم