به گزارش همدان پرس؛ مرضیه یونسی گفت: پرونده قاچاق 22 هزار نخ سیگار خارجی به ارزش چهار میلیارد و 373 میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان کبودرآهنگ رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه رسیدگی کننده با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و 373 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. یونسی گفت: همچنین شعبه بابت خودرو حامل کالای قاچاق چهار میلیارد و 373 میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و 746 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
یونسی گفت: ماموران پاسگاه انتظامی شهر گل تپه شهرستان کبودرآهنگ محموله قاچاق را از یک خودرو کامیونت کشف، و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.