به گزارش همدان پرس؛ امید علیپارسا در مراسم تکریم ومعارفه رئیس سازمان و برنامه ریزی استان همدان با بیان اینکه سازمان مدیریت که فصل جدیدی از آن در کشور آغاز شده است، گفت: در جلسه ای با دکتر پزشکیان بر اساس دیدگاهها و تعبیر ایشان سازمان مدیریت نوینی در کشور خواهیم داشت و دکتر پزشکیان را از همه، برنامه بودجه ای تر دیدم.
وی درباره انتصاب وفایی به عنوان سرپرست سازمان مدیریت استان همدان گفت: مدیریت برای این سازمان در همدان طالب زیاد داشت اما بر اساس شاخصه هایی کهمدنظر ما بود؛ تخصص، تجربه، صراحت و صداقت در ایشان دیده شد.
علیپارسا با بیان اینکه چهار توازن در این سازمان دنبال می شود، عنوان کرد: توازن بین پرداختهای پرسنلی، دستگاههای ملی و استانی، توازن بین توزیع اعتبارات عمرانی بین استانی، توازن بین توسعه شهرستانها و توازن بین پرداختهای دستگاههای اجرایی داخل استان است که اگر این ۴ توازن با هم برقرار باشد شاهد پایداری این سیستم خواهیم بود.
وی ادامه داد: هر کدام از این موارد نامتوازن باشد دیر یا زود اثرات نامطلوب خود را بر کشور خواهد گذاشت.
به اندازه ۳۵ سال در کشور پروژه ناتمام داریم
سرپرست امور برنامه و بودجه استانهای سازمان برنامه و بودجه کشو درصد تحقق اهداف کلان عمرانی کشور را کمتر از ۳۰ درصد اعلام کرد و ادامه داد: رئیس جمهور در جلسه ای با صداقت و صراحت، مسائل و مشکلات عمرانی کشور را بیان کرد و اعلام کرد که به اندازه ۳۵ سال در کشور پروژه ناتمام داریم که با کمک استانداران و نمایندگان باید به سرانجام برسد.
وی با بیان اینکه مسلم است که در تدوین برنامه های ملی حتما نظرات مشورتی استانها را دریافت کرده و در اجرا هم از وزارتخانه ها کمک می گیریم، ادامه داد: اما خط قرمز این است که مسئول پاسخگو در امور استانی شورای برنامه ریزی و توسعه استان، استاندار و سازمان مدیریت و برنامه ریزی است که این اتفاق در قالب آیین نامه ای نهایی شده است.
علیپارسا گفت: این فضا از سال بعد در کشور حاکم شده و در این فضای جدید تقسیم کار منظمی در استانها انجام می شود و هر مسئول پاسخگو برای استان خود برنامه دارد.
وی با بیان اینکه توسعه در دنیا گرایش مسلط و روند مشخص دارد و فعالیت آزاد عوامل اجرایی تحت قواعد مناسب انجام می شود، تاکید کرد که استانداران تحت قواعد مناسبی که مدیریت ارشد کشور تعریف کرده در استانها مسئول پاسخگویی هستند که گاهی از این اصل ساده غافل می شویم.