به گزارش همدان پرس؛ حمید ملانوری در شورای اداری استان همدان به ریاست حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای بیان کرد: بر اساس مصوبه جدید حامی متقاضیان مسکن که توان پرداخت سهم خود را ندارند میزان سهم اولیه به صورت اقساطی انجام خواهد گرفت.
وی اظهار کرد: حمایتهای قضائی و عملیاتی از سرمایهگذاران و ارائه راهکارهای نوین برای رفع موانع قانونی، بخشی از برنامههای در حال اجرای ستاد توسعه و پیشرفت استان است که میتواند تحولی چشمگیر در جذب سرمایه و توسعه پایدار استان همدان به ارمغان آورد.
مقام عالی دولت در استان همدان، با بیان اینکه عزم جدی استان همدان برای فراهم کردن محیطی امن و حمایتگر برای سرمایهگذاری، با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در استان جزم شده است، گفت: تولید محصولات کشاورزی مانند گندم، سیبزمینی، جو و و همچنین گیاهان دارویی مانند زعفران از جمله مزیتهای کشاورزی این استان است که ظرفیت بالایی برای سرمایهگذاری به شمار میرود.
ملانوری همچنین به ظرفیتهای معادن استان اشاره کرد و تاکید کرد: همدان یکی از استانهای فعال در بخش معدن کشور است اگرچه هنوز برخی معادن غیر فعال هستند اما تلاش ما بر پویا شدن تمام ظرفیتهای معدنی استان همدان است.
وی با اشاره به اینکه در بخش صنعت نیز استان همدان با دارا بودن واحدهایی مانند سیمان، فولاد، پتروشیمی و نیروگاهیها میتواند در توسعه اقتصادی غرب کشور نقشآفرین باشد، بیان کرد: استان همدان یکی از قطبهای گردشگری ایران است و جاذبههای طبیعی و تاریخی آن میتواند به مقاصد گردشگری جهانی تبدیل شود.
استاندار همدان در بخشی دیگر از سخنان خود به لزوم برنامهریزی برای توسعه استان اشاره کرد و افزود: بدون برنامهریزی و استفاده از اطلاعات دقیق و شفاف، هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.
ملانوری از تدوین نقشه جامع تحول و پیشرفت استان همدان خبر داد و تاکید کرد: با احصا و شناسایی دقیق ظرفیتها، تهدیدها و ضعفها، اهداف بلندمدتی برای توسعه استان در قالب نقشه جامع تحول و پیشرفت استان تدوین شده که مصوبه دولت چهاردهم را داراست و به زودی رونمایی میشود.
وی همچنین بر لزوم همکاری همه دستگاهها و نهادها برای توسعه استان تأکید کرد و گفت: مهمترین موضوع در شرایط کنونی وفاق و انسجام است که در همین راستا ستاد توسعه استان تشکیل شده تا فرآیندهای اداری و جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان همدان تسهیل شود.
استاندار همدان به اهمیت بخش خصوصی و ظرفیتهای این بخش برای توسعه استان اشاره و تاکید کرد: ما در استان همدان به عنوان نماینده دولت چهاردهم در تلاش هستیم با همراهی بخش خصوصی بهدنبال کاهش مشکلات و تسهیل در روند سرمایهگذاری باشیم.
ملانوری به اهمیت توسعه زیرساختهای استان همدان و برنامههایی که برای بهبود وضعیت جادهها، حملونقل، مسکن و خدمات بهداشتی در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و افزود: از تمامی مسئولان، مدیران و فعالان بخش خصوصی که در راستای توسعه استان تلاش میکنند، تشکر میکنم و از آنها درخواست دارم با همافزایی و همکاری بیشتر، در جهت تحقق اهداف بلندمدت استان همدان حرکت کنند.
وی همچنین با اشاره به اینکه احداث نیروگاه خورشیدی اولویت دولت چهاردهم برای حل ناترازی انرژی است، عنوان کرد: ورود جدی به احداث نیروگاه خورشیدی در استان همدان شکل گرفته که در همین راستا ایجاد هزار و ۵٠٠ مگاوات نیروگاه خورشیدی در دستور کار قرار دارد و مجوز ۴٠٠ مگاوات نیز صادر گردیده است.