به گزارش همدان پرس؛ بهروز کارخانه ای بیان کرد: بخشی از زمین پیش بینی شده برای ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی مربوط به مردم بود که همکاری لازم برای واگذاری زمین به دولت را کرده و موافت آنها جلب شد.
به نقل از ایرنا؛ وی اضافه کرد: هم اینک نیازمند نشستی با حضور نهادهای مسوول از جمله شهرداری، شورای شهر و راه و شهرسازی برای تملک این زمین ظرف ۱۵ روز بوده تا پس از آن دانشگاه علوم پزشکی نسبت به پیگیری سایر فراینده ها اقدام کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: ۲۵ درصد سهم سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت و مابقی بر عهده سایر دستگاهها است بنابراین در باره تملک زمین نیز باید از طریق کمیسیون ماده ۲۳ که مجوز اعتبارات عمرانی برای طرح های دارای آورده ملی و استانی را می دهد اقدام شود.
کارخانه ای اظهارکرد: استان همدان از چند منظر نیازمند ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی بود که یکی از آنها ایجاد بیمارستانی با بهره گیری از دستگاه ها و تکنولوژی های نوین است.
وی افزود: قدیمی بودن بیشتر بیمارستان های فعال در همدان و مستهلک شدن تجهیزات آنها، کمبود پرسنل، پرستار و کادر پزشکی، ظرفیت کم تخت های بیمارستانی و اشباع شدن بیمارستان ها که موجب تکمیل سریع تخت ها از بیماران شده، از دیگر علل نیاز فوری به ساخت بیمارستان یکهزار تختخوابی در همدان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: هزینه ساخت و تجهیز بیمارستان یک هزار تختخوابی همدان حدود ۱۴۰ هزار میلیارد ریال است که ۵۰ درصد آن برای ساخت و نیم دیگر این اعتبار برای تجهیز بیمارستان لازم است که یکی از خیران پراخت بخشی از این هزینه را متقبل شده است.