به گزارش همدان پرس؛ سرهنگ محمدباقر زارعی بیان کرد: درصد بالایی از توان پلیس فتا برای رسیدگی به کلاهبرداری های ناشی از پرداخت بیعانه برای خرید کالا معطوف است.
وی افزود: افراد کلاهبردار با درج آگهی های فریبنده از جمله فروش کالای در حد نو، فروش کالا به علت کمبود جا در خانه و محل کار و ارائه قیمت استثنایی و نازل، افراد را به خرید کالا ترغیب می کنند.
رییس پلیس فتا استان همدان اضافه کرد: آنها با ترفند اینکه چند فرد دیگر مشتری کالای آنها هستند فروش کالا را منوط به اینکه هر کس بیعانه را ابتدا پرداخت کند کالا به وی تعلق می گیرد می کنند پرداخت بیعانه کرده ترغیب می کنند سپس اقدام به قطع تلفن کرده و پاسخ خریدار را نمی دهند.
سرهنگ زارعی بیان کرد: ارائه رسید جعلی با بهره گری از نرم افزار رسیدساز از دیگر پرونده های کثیر شاکی در پلیس فتا است که افرادی سود جو با بهره گیری از این شیوه اقدام به کلاهبرداری می کنند.
وی ادامه داد: این شیوه از کلاهبرداری ها بیشتر مربوط به کالاها و اجناس لوکس و گران قیمت نظیر تلفن همراه و زیور آلات، فرش های قدیمی و نفیس و کنسول های بازی است.
رییس پلیس فتا استان همدان در باره شگرد متهمان توضیح داد: آنها با قربانی قرار گذاشته و پس از چانه زنی بر سر قیمت کالا و رسیدن به یک قیمت مشترک، شماره شبا صاحب اموال را دریافت می کنند.
سرهنگ زارعی افزود: خریدار با بهره گیری از رسید ساز جعلی، رقم واریزی را به فروشنده و صاحب کالا نشان داده و با توجه به اینکه در صورت واریزی از طریق شماره شبا، پول دیر به حساب فرد می نشیند پیامک هم با تاخیر برای صاحب حساب ارسال می شود بنابراین فرد به رسید ارائه شده از سوی خریدار اعتماد می کند.
وی ادامه داد: افراد برای پرهیز از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران از طریق رسید ساز جعلی بهتر است تراکنش بانکی را رصد کرده و پس از حصول اطمینان از واریز شدن پول به حسابشان، کالا را تحویل خریدار بدهند.