به گزارش همدان پرس؛ میثم پورطلوعی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این محموله به وزن 25 تن صادر شده است، از افزایش ۱۲ درصدی تولید گوشت بوقلمون خبر داد و افزود: تولید گوشت بوقلمون سال گذشته ۶۴۴ تن بوده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۱ (یازده) واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۸۱۴۵۰ قطعه در استان همدان فعال است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشارزی استان همدان بیان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان بهار با ظرفیت۴۹۵۰۰ قطعه قرار دارد.
پورطلوعی شد: استانهای تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان همدان محسوب میشوند.
گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب میشود که میتواند در رشد بافت و ترمیم بافتهای آسیب دیده موثر باشد.