به گزارش همدان پرس؛ آرزو کاوهای در گفتگویی با اشاره به اینکه دریافت نمک اضافه، بدن را مجبور به واکنش کرده و برای دفع این مقدار مازاد، مقدار زیادی آب از بدن دفع میشود، گفت: توصیه میشود به غیر از مقدار نمک کمی که برای طبخ غذا لازم است، به غذا نمک اضافه نشود.
وی با بیان اینکه بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر، سبزی در هر دو وعده و سالاد به ویژه در وعده سحر مصرف شود، افزود: مصرف خرما و کشمش در ماه مبارک رمضان باعث کنترل اشتها شده و از پرخوری موقع افطار جلوگیری میکند. همچنین مصرف خرما در این ماه سبب تنظیم قند خون شده و توصیه میشود روزهداران در وعده افطار سه تا پنج عدد خرما مصرف کنند.
رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: روزهداران در وعدههای سحر و افطار از پرخوری و مصرف شیرینیهایی از جمله زولبیا و بامیه خودداری کرده و به جای آن از مواد غذایی طبیعی شیرین مانند خرما، شکمش و انواع میوهها استفاده کنند.
کاوه ای با بیان اینکه صرف غذا در دفعات کمتر از دو بار در سالهایی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است، توصیه نمیشود، عنوان کرد: به روزهداران توصیه می شود در وعده افطار از غذاهای آبکی مانند سوپ یا آشهای کم چرب و کم حبوبات و حلیم بدون روغن استفاده کنند.
وی گفت: روزه داران از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحر اجتناب کنند چون سبب افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمکهای معدنی میشود که در طول روز به آنان نیاز داریم.