به گزارش همدان پرس؛ سازمان غذا و داروی کشور در جشن روز جهانی ایمنی غذا از شرکت صنایع غذایی سحر تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان تجلیل کرد.
شرکت صنایع غذایی سحر همدان با ارتقاء سطح کیفی و ایمنی محصولات تولیدی خود با نظارت، پایش و مشاوره فنی کارشناسان حوزه مدیریت مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در روز جهانی ایمنی غذا موفق به دریافت نشان و تقدیرنامه از وزیر بهداشت شد.
همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سید حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، محمداسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مدیران سازمان غذا و دارو، در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.
گفتنی است؛ در این همایش از فعالان و برترینهای حوزه ایمنی و سلامت غذا در سه بخش «شرکتهای برتر و سرآمد از نقطه نظر ارتقای ایمنی و بهداشت تولید مواد غذایی در زنجیره تامین (پیش تولید تا عرضه)، محصولات غذایی و آشامیدنی ارتقا یافته از نظر سطح ایمنی و سلامت، و افراد و مسئولین فنی با اثربخشی ملی در موضوع ایمنی و سلامت غذا (حامیان ایمنی و سلامت غذا)» بر اساس شاخصهای معین، تقدیر میشود.
روز جهانی ایمنی غذا World Food Safety Day هر سال در هفتم ژوئن برگزار میشود و شعار تعیینشده برای آن در سال جاری، «ایمنی مواد غذایی: آماده شدن برای موارد غیرمنتظره» است.