پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  81653تاریخ انتشار:  31 شهریور 1402 - 12:32
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

 آغاز سفر‌ بدون ویزای گردشگران ایرانی به روسیه

رئیس نمایندگی بازرگانی سفارت روسیه در ایران از آغاز سفر‌های بدون ویزای اولین گروه‌های گردشگری ایران به روسیه و بالعکس خبر داد.
به گزارش همدان پرس؛ ایسنا نوشت: رئیس نمایندگی بازرگانی سفارت روسیه در ایران از آغاز سفر‌های بدون ویزای اولین گروه‌های گردشگری ایران به روسیه و بالعکس خبر داد.

رستم ژیگانشین در دیدار با شهردار تبریز اظهار کرد: این سفر‌ها نقش به سزایی در توسعه تعاملات و گسترش ارتباطات و در نهایت بهبود وضعیت گردشگری دارد.


وی با اشاره به ظرفیت بالای تبریز در حوزه‌های مختلف تجاری و صنعتی، تصریح کرد: ظرفیت‌های تبریز بستر مناسبی برای توسعه روابط تجاری و صنعتی بین ایران و روسیه است.

رئیس نمایندگی بازرگانی سفارت روسیه در ایران همچنین تصریح کرد: پیمان خواهر خواندگی شهر‌های تبریز و قازان بستری مناسب برای ارتقا و گسترش سطح روابط تجاری و فرهنگی دو شهر است.

رستم ژیگانشین نماینده تجاری روسیه در ایران در دیدار با شهردار تبریز اظهار کرد: فعالین بخش خصوصی و دولتی روسیه علاقمند به مشارکت و فعالیت در بازار ایران هستند.

وی پیوند خواهرخواندگی بین تبریز و قازان را بستری مناسب برای ارتقا سطح ارتباطات شهری، تجاری و فرهنگی طرفین خواند و با اشاره به برگزاری همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری تبریز، گفت: برای توسعه ارتباطات و جذب حداکثری سرمایه گذاری در همایش پیش رو، از شهرداران مراکز دو استان تاتارستان و باشقیرستان دعوت به عمل آید، چون این شهر‌ها از لحاظ صنعتی سرآمد هستند.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز نیز در این دیدار با اشاره نقش کریدوری تجاری تبریز و آذربایجان شرقی به دلیل مجاورت جغرافیایی با کشور‌های جمهوری آذربایجان، ترکیه و ارمنستان، خاطر نشان کرد: تبریز نقش به سزایی در مبادلات تجاری منطقه دارد و با گسترش روابط می‌توان کمک شایانی به افزایش مراودات تجاری و روسیه انجام داد.

یعقوب هوشیار با تشریح اقدامات عمرانی مدیریت شهری در دو سال اخیر، تصریح کرد: تبریز در حوزه اجرای پروژه‌های زیست محیطی، حمل و نقل، تاکسیرانی و هوشمندسازی شاهد پیشرفت‌های مطلوبی بوده به طوری که اقدامات ارزشمندی برای ارتقای زیرساخت‌های هوشمندسازی شهری آغاز شده است.

وی با بیان اینکه تبریز و آذربایجان شرقی از دیرباز فکر و رویکرد اقتصادی قوی داشته و این شهر کریدور ایران به اروپا بوده است، تصریح کرد: پتانسیل مطلوب صنعتی تبریز فرصت بی نظیری برای افزایش تعاملات صنعتی و تجاری میان تبریز و استان‌های روسیه است چرا که تبریز ظرفیت‌های متنوعی در حوزه‌های صنعتی، گردشگری، سرمایه گذاری و … دارد.

شهردار تبریز در پایان سخنان خود از فعالان اقتصادی و حوزه سرمایه‌گذاری و شهرداران شهر‌های مهم روسیه برای حضور در همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری تبریز ۲۰۲۳ دعوت به عمل آورد.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir