پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  6154تاریخ انتشار:  30 آبان 1393 - 16:35
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » همایش سرمایه گذاری
سرمایه‌گذاری کلید طلایی توسعه / استحکام شالوده کشور با اقتصاد مقاومتی

 گزارش تفصیلی همایش سرمایه‌گذاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی در همدان

این همایش، سرمایه‌گذارانی را از 10 کشور اروپایی و آسیایی میهمان خود کرد تا ضمن آشنایی با قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در استان، گامی در مسیر توسعه این خطه زرخیز، اما کم‌بهره از سرمایه‌گذاری برداشته شود | توجه به اصل اساسی اقتصاد مقاومتی به عنوان راه برون‌رفت از مشکلات از مسائلی بود که مورد تأکید مسئولان و مدیران حاضر در این همایش قرار گرفت.
به گزارش همدان پرس؛ همایش سرمایه‌گذاری بین‌المللی همدان با رویکرد اقتصاد مقاومتی، بعد از دو روز با انعقاد 42 تفاهم‌نامه یک هزار و 500 میلیاردی به کار خود پایان داد.

این همایش، سرمایه‌گذارانی را از 10 کشور اروپایی و آسیایی میهمان خود کرد تا ضمن آشنایی با قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در استان، گامی در مسیر توسعه این خطه زرخیز، اما کم‌بهره از سرمایه‌گذاری برداشته شود.

500 میهمان و سرمایه‌گذار از داخل و خارج کشور در این همایش حضور داشتند.

تنی چند از مسئولان کشوری مانند معاون وزیر اقتصاد، وزیر اطلاعات، رئیس بانک مرکزی و نائب رئیس اتاق بازرگانی در این همایش حضور یافتند تا از نزدیک مشکلات پیش روی سرمایه‌گذاری مورد بررسی قرار گیرد.

توجه به اصل اساسی اقتصاد مقاومتی به عنوان راه برون‌رفت از مشکلات از مسائلی بود که مورد تأکید مسئولان و مدیران حاضر در این همایش قرار گرفت.

در این همایش، استاندار همدان بعد از خیر مقدم به میهمانان و سرمایه‎گذاران این همایش ابراز کرد: از سرمایه‌گذاران همدانی انتظار همکاری بیشتری در توسعه و رشد همدان دارم.

سرمایه‌گذاری در همدان تضمین‌شده است
محمدناصر نیکبخت تصریح کرد: دولت تدبیر و امید تمام تلاش خود را برای دلگرمی بخش خصوصی و فعالان اقتصادی انجام داد تا رکود اقتصادی از کشور برطرف شود.

وی ایجاد امنیت لازم برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کنترل تورم و ایجاد رشد اقتصادی و کاهش چالش‌های بین‌المللی برای تسهیل فعالیت اقتصادی را از جمله مهمترین ارکان توجه به سرمایه‌گذاری در دولت تدبیر و امید دانست.

استاندار همدان امنیت سرمایه‌گذاری در ایران به ویژه همدان را کم‌نظیر دانست و گفت: امروز همه گردشگران خارجی که به ایران سفر می‌کنند از امنیت کشور راضی هستند.

وی با اشاره به قابلیت‌های گردشگری همدان، از برخورداری این استان از یک‌هزار و 800 اثر تاریخی سخن راند و افزود: همدان استانی چهارفصل است و این نعمت الهی موجب ورود گردشگران خارجی زیادی به آن شده است.

نیکبخت این همایش سرمایه‌گذاری را در راستای تقویت رویکرد اقتصاد مقاومتی در همدان دانست و ادامه داد: شرایط کسب و کار و شرایط اقتصادی به نسبت قبل مطلوب است که همین موجب شده تا هیچ موضوعی نتواند اقتصاد را با بحران دچار کند.

دولت زمینه سرمایه‌گذاری را تسهیل کرده است
وی با تأکید بر اینکه دولت زمینه را برای مشارکت در سرمایه‌گذاری کشور فراهم کرده است، افزود: با مشارکت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بیکاری کاهش یافته و ایجاد اشتغال و تولید هم فراهم می‌شود.

استاندار همدان با بیان اینکه رشد اقتصادی کشور در استان همدان در گرو مشارکت و پویایی بخش خصوصی است، خاطرنشان کرد: استان همدان شایسته توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری است.

وی با بیان اینکه باید برای تقویت بخش خصوصی استان تلاش کنیم، افزود: همیشه سرمایه‌گذاری در نقاطی مستقر می‌شود که بالاترین بازدهی را داشته باشد و مناسب برای سرمایه‌گذاری باشد.

نیکبخت همدان را بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری دانست و گفت: اطمینان می‌دهم سرمایه‌گذاری در همدان تضمین شده است.

جلوی ریخت و پاش‌ها گرفته شود به قطب اقتصادی تبدیل می‌شویم
نماینده ولی‌فقیه در همدان با تأکید بر لزوم توجه به معیشت و اقتصاد مردم، این مهم را عامل رفع بسیاری از مشکلات دانست.

آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی با تقدیر از استاندار همدان برای برگزاری همایش سرمایه‌گذاری، دغدغه ایشان در حل مشکلات اقتصادی مردم را شایسته تقدیر عنوان کرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم گذر از پیچ تاریخی، گفت: اگر جهان اسلام در دوران حیات خود به سلامت و تدبیر از پیچ‌های تاریخی گذر می‌کرد، در حال حاضر با مشکلات کنونی مواجه نبودیم.

امام جمعه همدان فقر را بزرگترین دشمن انسان دانست و ادامه داد: فقر باعث می‌شود انسان به دین روی نیاورد و یا اینکه به دین و اهمیت آن بی‌تفاوت باشد.

وی اسلام را دین فقرزدایی خواند و افزود: اگر تمام قوانین و مبانی دین مبین اسلام در مورد اقتصاد و معیشت اجرا شود، در آن صورت هیچ فقیری نخواهیم داشت.

محمدی با تأکید بر لزوم توجه به صرفه‌جویی و اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: اگر جلوی اسراف‌ها و ریخت و پاش‌های بی‌مورد گرفته شود، در آن صورت به قطب اقتصادی تبدیل می‌شویم.

حل مشکل نرخ بانکی تسهیل‎گر سرمایه‌گذاری
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز با بیان اینکه همه مسئولان در اندیشه تشویق سرمایه‌گذاری در کشور هستند، اظهار کرد: باید از شرایط به وجود آمده نهایت استفاده را برد.

میرمحمدصادقی با بیان اینکه قوانین موجود در جمهوری اسلامی و تأکیدات مقام معظم رهبری زمینه را برای فعالیت بخش خصوصیی فراهم کرده است، خاطرنشان کرد: بستر سرمایه‌گذاری به طور کامل مهیا است.

وی با بیان اینکه زمینه‌های مناسبی در همدان برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، اظهار کرد: به دلیل موقعیت استان در حوزه فاصله با مرکز کشور و وجود آلودگی در شهر تهران، همدان می‌تواند مکان خوبی برای سرمایه‌گذاری باشد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی همدان با تأکید بر اینکه وزارت اقتصاد و امور دارایی سرمایه و سود سرمایه‌گذار را تضمین می‌کند، افزود: دولت از ظرفیت‌‌های بخش خصوصی استفاده کرده و برای حل مشکلات آنان از جمله تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش اقدامات لازم را انجام دهد.

سرمایه‌ها به جای انباشت در بانک در مسیر تولید به کار گرفته شود
وی با تأکید بر اینکه بهره‌های تسهیلات بانکی بخش خصوصی را با مشکلات زیادی رو به رو کرده، تصریح کرد: دولت با حل مشکلات بیمه تأمین اجتماعی و نرخ بهره بانکی، شرایط را برای کاهش قیمت تمام شده تولید فراهم کند.

میرمحمد صادقی با بیان اینکه برای جذب سرمایه‎گذاران داخلی هم باید تدابیر لازم اندیشیده شود، ادامه داد: باید شرایط را به گونه‌ای رقم زد که سرمایه‌های مردم به جای انباشت در بانک‌ها در راه تولید سرمایه‌گذاری شود.

وی با تأکید بر اینکه محور توسعه کشور بخش خصوصی است، خاطرنشان کرد: بخش خصوصی باید ریشه‌دار و تقویت و یک بخش تمام عیار ایجاد شود.

نائب رئیس اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه دولت‌ها از انجام کارهای بخش خصوصی کنار بکشند، گفت: دولت نمی‌تواند تاجر خوبی باشد و باید زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کند.

میرمحمدصادقی اظهار کرد: بخش خصوصی و بازرگانی کشور تمام تلاش خود را برای توسعه اقتصادی کشور به کار خواهد بست.

وی گفت: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بدانند که با تمام قدرت از آنان حمایت کرده و آماده حل مشکلات آنان هستیم.

تعلق 60 درصد منابع بانکی به سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی
رئیس بانک مرکزی نیز با بیان اینکه نظام بانکی مسیر درستی را در حوزه تولید در پیش گرفته، اظهار کرد: در ابتدای سال با توجه به رکود تورمی موجود در کشور میزان تسهیلات اعطایی به فعالیت‌های اقتصادی را از 240 هزار میلیارد تومان به 280 هزار میلیارد تومان رساندیم.

ولی‌الله سیف با بیان اینکه ابلاغیه‌های لازم برای این تصمیم تنظیم و ارسال شده، افزود: آمارها در پایان شهریورماه نشان می‌دهد که این برنامه عملیاتی شده و 140 هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید وارد سیستم بانکی شده و به بنگاه‌های اقتصادی پرداخت شده است.

وی با تأکید بر اینکه به دلیل رکود، بسیاری از واحدهای تولیدی امکان استفاده از خط تولید را نداشتند، تصریح کرد: این امر باعث کاهش محدودیت سرمایه درگردش شده تا اولویت نظام بانکی در سال 93 به تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی اختصاص یابد.

باید از سیاست‌های دستوری پرهیز شود
رئیس بانک مرکزی با اشاره به اینکه در 6 ماه نخست امسال 60 درصد کل تسهیلات بانکی برای سرمایه در گردش در نظر گرفته شده بود، ادامه داد: این تسهیلات در بخش صنعت و معدن پرداخت شده که نشان از به حرکت درآمدن ظرفیت‌های تولید کشور دارد.

وی با بیان اینکه باید از سیاست‌های دستوری پرهیز شود، خاطرنشان کرد: باید از روش‌های که منجر به سرکوب مالی در کشور می‌شود، استفاده کرد.

سیف با اشاره به اینکه سپرده‌گذاران از سپرده‌گذاری خود ضرر نکنند، گفت: منابعی که بانک در اختیار دارد توسط سپرده‌گذاران تأمین شده و بانک باید بتواند در حمایت از صنعت از آن استفاده کند.

وی با بیان اینکه بانک به عنوان واسطه بین سپرده‌گذار و دریافت‌کننده تسهیلات باید عادلانه رفتار کند، اظهار کرد: در حال حاضر به سپرده‌گذاران 22 درصد سود تعلق می‌گیرد و پرداخت تسهیلات با بهره 25 تا 26 درصدی برای پرداخت به صنعت منطقی است.

رقم سرمایه‌گذاری خارجی در همدان صفر است
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه متأسفانه بر اساس آمار میزان سرمایه‌گذاری خارجی در همدان صفر است، تصریح کرد: در سال 92 و یا 93 رقم 2 میلیارد دلاری برای همدان داشتیم، اما در عمر سازمان سرمایه‌گذاری با قدمت بیش از 40 سال، رقم سرمایه‌گذاری خارجی در همدان صفر است.

محمد خزاعی تولید، توسعه اقتصادی و کاهش فقر را از عوامل قدرت ایران دانست و تصریح کرد: ما به رشد اقتصادی به عنوان مولفه قدرت ملت ایران نگاه می‌کنیم، چرا که شعار توسعه اقتصادی یک گفتمان صرفا سیاسی نیست، بلکه یک برنامه عملی و اجرایی است.

وی با تأکید بر اینکه اعتقاد جمهوری اسلامی بر حمایت از اقتصاد است، افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران تولید، سرمایه‌گذاری و رشد و توسعه اقتصادی را در توسعه کشور موثر می‌داند.

معاون وزیر اقتصاد یادآور شد: امروز دشمنان کشور مسائل اقتصادی را عاملی برای فشار بر ایران برگزیده‌اند که همین امر موجب فعالیت بیشتر کشور در مسائل اقتصادی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز شاهد کاهش قیمت نفت به 70 دلار هستیم یک اتفاق عادی اقتصادی نیست.

سرمایه‌گذار باید به صورت جدی حمایت شود
خزاعی اظهار کرد: تحریم‌ها و اقداماتی از این دست، نشان‌دهنده این است که اقتصاد در مسائل سیاسی دنیا و قدرت‌نمایی آن حرف اول را می‌زند که اگر غافل شویم، قطعاً صدمه خواهیم دید.

به گفته وی، حمایت از سرمایه‌گذاری یک شعار سیاسی نیست، بلکه یک باور اقتصادی ملی و حیثیتی برای کشور است.

معاون وزیر اقتصاد دولت را متعهد به ایجاد تسهیلات و روان‌سازی و کاهش مقررات زائد دانست و گفت: باید به گونه‎ای از سرمایه‌گذار حمایت شود که منجر به تولید و قدرت اقتصادی شود.

وی یکی از معیارهای قدرت ایران را اقتصاد عنوان کرد و گفت: اگر در مسائل اقتصادی دچار مشکل شده و یا میزهای اقتصادی ما و مجریان و سرمایه‌گذاران کوتاهی کنند، به نماد اقتصاد ملی صدمه می‌خورد.

خزاعی ادامه داد: اگر سرمایه‌گذاران داخلی بتوانند به آرامش و امنیت در بسترهای لازم سرمایه‌گذاری کنند، نه تنها به رونق اقتصادی کمک کرده‌اند که فرش قرمز برای سرمایه‌گذاری خارجی نیز پهن خواهد شد.

سرمایه‌گذار خارجی به امنیت کشور کمک می‌کند
وی با بیان اینکه در تأمین منابع مالی خارجی سرمایه‌گذار خارجی بر استقراض خارجی ارجح است، اظهار کرد: بر این اساس دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های اقتصادی باید بتوانند طبق برنامه ششم توسعه، بستر چگونگی و نحوه بسترسازی جذب و منابع خارجی را فراهم کنند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه نگاه ما بر اقتصاد مقاومتی است، افزود: توجه به اقتصاد مقاومتی، استفاده از منابع بیرونی و استفاده از تکنولوژی خارجی اقتصادی دانش‌بنیان یک ضرورت است.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه توجه به سرمایه‌گذاری و تمرکز بر کارآفرینی یکی از ضرورت‌های کشور است، افزود: رفع مشکل بیکاری در کشور در گرو ایجاد اشتغال پایدار و مولد است که این مهم با سرمایه‌گذاری محقق می‌شود.

سیدمحمود علوی با اشاره به سیاست دولت تدبیر و امید در توجه به سرمایه‌گذار و ایجاد بستر برای فعالیت آنان، ابراز داشت: عرف در دنیا این است که ایجاد کار با توجه به بخش خصوصی میسر می‎شود.

اصل 44 قانون اساسی اجرا می‌شد معجزه اقتصادی در کشور رخ می‌داد
وی با اشاره به اینکه در اصل 44 قانون اساسی، میدان وسیع سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی فراهم شده، خواستار توجه به این مهم شد و ابراز داشت: اگر این اصل به درستی اعمال شود در کشور تحول بزرگی در عرصه اقتصادی رخ می‌دهد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اگر اصل 44 قانون اساسی در کشور به درستی مورد توجه قرار می‌گرفت، امروز شاهد وقوع معجزه‌ای در کشور بودیم، توجه به این اصل را یکی از ضروریات عنوان کرد.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری نیاز به امنیت دارد، «سرمایه» را ذاتاً ترسو دانست و گفت: باید امنیت لازم برای سرمایه‌گذار تأمین شود تا با این مهم شاهد افزایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باشیم.

علوی با تأکید بر اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی امنیت در تمام عرصه‌ها به ویژه عرصه اقتصادی فراهم است، تأکید کرد: این امنیت یک امنیت بی‌روح و خشک نیست بلکه امنیت بانشاط است.

در ایران اسلامی امنیت در تمام عرصه‌ها مهیا است
وی با بیان اینکه در امنیت توأم با نشاط، شاهد سرازیری خیر و برکت به آن جامعه هستیم، این مهم را فرموده پیامبر عظیم‌الشأن اسلام دانست و ادامه داد: در همین راستا ما نیز تأمین امنیت با نشاط در هر عرصه‎ای به ویژه عرصه اقتصادی و اجتماعی را از وظایف ذاتی خود می‌دانیم.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه امنیت بسترساز سرمایه‌گذاری است و سرمایه‌گذاری نیز امنیت را تثبیت می‌کند، در تشریح این مطلب گفت: در جنگ تحمیلی علیه ایران، هیچ گاه عراق جرأت زدن تأسیسات پتروشیمی ماهشهر را پیدا نکرد زیرا از همان ابتدا ژاپن به خاطر سرمایه‌گذاری در این مجموعه، هشدار داده بود که نباید به این تأسیسات خسارتی وارد شود.

وی با تأکید بر اینکه یک سرمایه‌گذار خارجی به امنیت کشور کمک می‌کند، ادامه داد: هر سرمایه‌گذار خارجی در ایران سرمایه‌گذاری کند برای امنیت سرمایه خود به سرمایه‌گذاری در کشور ما و تأمین امنیت آن علاقمند می‌شود.

علوی با تأکید بر اینکه زیربنای همه مسائل، فرهنگ است، گفت: فرهنگ پایدار، با توجه به فرهنگ پویا و اقتصاد شکوفا حاصل می‌شود.

وی زیرپایه فرهنگ را پرستش و فرهنگ عبودیت دانست و افزود: اگر التزام‌ فرهنگی و ایمانی مردم رشد یافته شود در آن صورت اقتصاد آن کشور نیز پیشرفته شده و منجر به کارآفرینی و شکوفایی اقتصادی می‌شود.

سرمایه‌گذاری در یک جامعه ایمانی بهتر جواب می‌دهد
وزیر اطلاعات با تأکید بر اینکه در یک جامعه ایمانی، سرمایه‌گذاری بهتر جواب می‌دهد، گفت: از آن جا که تعهد و رعایت حقوق کارگر و کارفرما حاکم است در آن صورت شاهد هم‌افزایی و شکوفایی اقتصادی هستیم.

وی با تأکید بر اینکه اسلام به دنبال این است که مردم از نعمات الهی استفاده کنند، افزود: اسلام با میزان ثروت‌اندوزی افراد، البته با رعایت حلال و حرام الهی، مخالفتی ندارد اما در این میان ثروتمندان را برای شکران نعمت به حمایت از محرومان و کارآفرینی دعوت می‌کند.

علوی با تأکید بر اینکه شکرگذاری نعمت، استفاده صحیح از آن است، ابراز داشت: سرمایه باید در کار مولد به کار گرفته شود نه اینکه وارد بازار سکه و یا بازارهای کاذب شده و با ایجاد ارزش افزوده کاذب، منجر به ایجاد التهاب در جامعه شود.

وی برنامه اسلام را حمایت از فعالان اقتصادی دانست و ادامه داد: همان اسلامی که بر دست کارگر بوسه می‌زند قطعاً دست کارآفرین را نیز به خاطر رفع مشکل بیکاری مردم می‌بوسد و امنیت او را تأمین می‌کند.

حمایت از سرمایه‌گذار = حمایت از اشتغال افراد جویای کار
وزیر اطلاعات با بیان اینکه حمایت از سرمایه‌گذار با حمایت از سرمایه‌گذار فرق می‌کند، ابراز داشت: سرمایه‌گذار با اقدام ارزنده خود در سرمایه‌گذاری، زمینه اشتغال بسیاری از افراد جامعه را مهیا می‌کند که باید مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی خود را موظف به تقویت شبانه‌روزی سرمایه‌گذاری می‌داند و در این راه با فساد اقتصادی مبارزه جدی خواهد کرد، بیان داشت: با کسانی که خارج از مسیر قانونی به دنبال کسب منافع خود هستند به طور جدی برخورد صورت می‌گیرد.

علوی با تأکید بر اینکه چرخ اقتصادی کشور با حمایت از سرمایه‌گذار می‌چرخد، تصریح کرد: امید است با این اقدام و جلب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، به قطب صنعتی مولد در بخش‌های مختلف تبدیل شده و تولیدات ایران اسلامی در جهان بیش از گذشته حرفی برای گفتن داشته باشد.

فعالیت برخی کارخانجات همدان با 30 درصد ظرفیت
نماینده مردم ملایر در خانه ملت با اشاره به اینکه استان همدان 2.5 درصد جمعیت کشور را دارد، افزود: متأسفانه استان از صنعت و تولید و البته سرمایه‌گذاری خارجی و شرکت‌های بزرگ محروم است.

علی‌نعمت چهاردولی با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های بسیار زیادی در استان برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، تصریح کرد: همایش سرمایه‌گذاری بذری است که کاشته شده و حاصل آن در آینده برداشت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای توسعه صنعت و گردشگری چند پرسش باید پاسخ داده شود، ادامه داد: ابتدا باید همگی به این نتیجه برسیم که می‌خواهیم برای توسعه همدان حرکت کنیم.

شرایط برای بخش خصوصی مهیا شود
نماینده مردم ملایر در مجلس با تأکید بر شناسایی افرادی که باید در راه توسعه قدم بردارند، خاطرنشان کرد: در قدم اول مسئولان اجرایی باید وارد میدان شده و شرایط را برای بخش خصوصی فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه سرمایه ذاتاً ترسو است، گفت: حق سرمایه‌گذار است که سرمایه خود را در مکانی که سود بیشتری دارد به جریان بیاندازد.

چهاردولی اظهار کرد: در گذشته افرادی به نام سرمایه‌گذار تسهیلاتی دریافت کردند اما آن را در محلی جز تولید به کار گرفتند.

وی با بیان اینکه به همین دلیل امروز شاهد فعالیت برخی کارخانجات با 20 تا 30 درصد ظرفیت و تعطیلی بخشی از واحدهای تولیدی هستیم، افزود: سرمایه‌گذاری در دنیای امروز باید با علم و دانش کافی همراه باشد تا در ادامه مشکلی پیش نیاید.

نماینده مردم ملایر در مجلس با تأکید بر اینکه تسهیلات یکی از ابزارهای سرمایه‌گذاری است، تصریح کرد: باید زیرساخت‌های لازم چون زمین ارزان، آب، برق، گاز و تلفن برای سرمایه‌گذار فراهم شده و در نهایت امنیت آن تأمین شود.

سیاست خارجی ایران بر مبنای تعامل سازنده با دنیاست
سفیر تام‌الاختیار جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه افزود: استقلال در دنیای امروز به معانی تأمین همه مایحتاج مردم در داخل کشور نیست و جذب سرمایه‌گذاری از کشورهای دیگر نیز به معنای وابستگی کشور نخواهد بود.

مهدی سنایی با بیان اینکه مرز میان وابستگی و استقلال و حفظ حاکمیت ملی و توسعه کشور بسیار باریک است، تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی و اسناد بالادستی چون سند چشم‌انداز، برنامه توسعه و قوانین مصوب در مجلس به تعامل با همه کشورهای غیر محارب موظف شدیم.

وی با بیان اینکه تنها یک رژیم محارب در دنیا وجود دارد، در ادامه گفت: در سند چشم‌انداز 20 ساله ایران، جمهوری اسلامی باید به توسعه‌یافته‌ترین کشور منطقه غرب آسیا تبدیل شود.

برای موفقیت بیشتر به جذب سرمایه‌های بزرگ نیاز داریم
سنایی افزود: خوشبختانه گام‌های خوبی در این حوزه برداشته شده که برای تسریع این موضوع به تعامل با دنیا و جذب سرمایه‌های بزرگ نیاز داریم.

وی با بیان اینکه سیاست خارجی دولت یازدهم بر اساس تعامل بنا شده، خاطرنشان کرد: با انتخابات سال گذشته، عزت جمهوری اسلامی ایران در چشم مردم جهان بسیار افزایش یافته و روند امور بسیار تسهیل شد که باید از این موقعیت در بهبود اقتصاد نیز استفاده کنیم.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه با اشاره به اینکه استمرار باعث نتیجه‌بخش بودن این همایش‌ها خواهد شد، گفت: ارتباطات ایجاد شده در جریان همایش‌ها باید حفظ و قراردادها پیگیری شود.

وی با تأکید بر اینکه روابط ایران و روسیه جنبه راهبردی دارد، افزود: بین دو کشور تفاهم‌نامه‌های اقتصادی در حوزه انرژی امضا شده و هفته گذشته تفاهمنامه دو نیروگاه جدید بوشهر امضا شد.

امضای منشور سرمایه‌گذاری همدان
معاون برنامه‌ریزی استاندار همدان با بیان اینکه همه مهمانان همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری به جز کره جنوبی در همایش حضور یافتند، افزود: 95 درصد از مهمانان دعوت شده به همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در همدان حضور یافتند.

خسرو سامری تصریح کرد: با حضور این حجم از سرمایه‌گذاران افق جدیدی در استان متصور شد و با امید جدیدی که در فعالیت‌های اقتصادی و تشویق سرمایه‌گذاران در کشور تعریف شده، همدان ظرفیت‌های خوبی در سرمایه‌گذاری دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون 48 تفاهم‌نامه و قرارداد در این همایش منعقد شده، افزود: 42 مورد از این موارد تفاهم‌نامه‌ها در بخش میراث فرهنگی 13 مورد، بخش کشاروزی 17 مورد، بخش عمران و مسکن 6 مورد و در بخش صنعت، تجارت و معدن 6 مورد به ثبت رسید.

معاون برنامه‌ریزی استاندار همدان با بیان اینکه برآورد میزان سرمایه‌گذاری بیش از هزار و 400 میلیارد تومان است، گفت: سرمایه‌گذار همدانی هم در اختتامیه همایش قول سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی داد که در همدان سرمایه‌گذاری شود.

وی از عقد 6 قرارداد قطعی در صنعت و تجارت با اقلیم کردستان عراق خبر داد و بیان داشت: این قرارداد با مبلغی به ارزش 200 میلیارد تومان انجام شده است.

سامری اظهار کرد: برای نخستین بار در این همایش برای متقاضیانی که اهلیت دارند، موافقت اصولی صادر شد و بر این اساس 37 جواز صادر شد.

وی تدوین منشور حمایت از سرمایه‌گذاری در استان را از اقدامات مهم این همایش دانست و گفت: این منشور در 13 بند و در حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به امضای معاون وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی، امام جمعه، استاندار و معاون میراث فرهنگی رسید.

معاون برنامه‌ریزی همدان مهمترین پروژه این همایش را صادرات گوشت قرمز از همدان به اقلیم کردستان عراق دانست و گفت: ارزش این قرارداد 40 میلیون دلار بود.

وی افزود: مدتی صادرات گوشت قرمز از همدان به اقلیم کردستان با مشکلاتی مواجه بود که با این قرارداد این مشکل نیز رفع شد.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان

همدان

, گزارش

گزارش

, تفصیلی

تفصیلی

, همایش

همایش

, سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری

, رویکرد

رویکرد

, اقتصاد

اقتصاد

, مقاومتی

مقاومتی

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir