تماس با ما | درباره ما | شناسنامه | تعرفه آگهی | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | جراید همدان | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | همدان ۲۰۱۸ | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهرستانها | شهر و شورا | شرکت‌هاتلگرام همدان پرس اینستاگرام همدان پرس
کد مطلب:  13683تاریخ انتشار:  8 مهر 1397 - 8:46
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
مدیر نظارت بر موادغذایی دانشگاه علوم‌پزشکی همدان:

 دانش‌آموزان بدون صبحانه به مدرسه نروند/خوردن چیپس و پفک ممنوع

تغذیه در کودکان به ویژه در سنین مدرسه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نیاز است که خانواده‌ها توجه بیشتری به این امر کنند | متاسفانه بیشتر بچه‌ها بدون خوردن صبحانه به مدرسه می‌روند و این امر موجب کاهش تمرکز و کارایی مغزی آن‌ها در کلاس درس می‌شود | مصرف نان که دارای کربوهیدرات است و تخم‌مرغ، شیر، پنیر و خامه برای وعده صبحانه توصیه می شود.
به گزارش همدان پرس؛ مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: هیچ گاه اجازه ندهید دانش‌آموزان بدون صبحانه به مدرسه بروند.

محمد کاظم زاده اظهار داشت: تغذیه در کودکان به ویژه در سنین مدرسه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نیاز است که خانواده‌ها توجه بیشتری به این امر بکنند.

وی تصریح کرد: متاسفانه بیشتر بچه‌ها بدون خوردن صبحانه به مدرسه می‌روند و این امر موجب کاهش تمرکز و کارایی مغزی آن‌ها در کلاس درس می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص ویژگی‌های یک صبحانه با ارزش برای دانش‌آموزان، اظهار داشت: یک صبحانه مفید باید حاوی مواد کربوهیدرات، لبنیات و پروتئین باشد که انرژی مورد نیاز دانش‌آموزان را تامین کند.

دکتر کاظم‌زاده افزود: مصرف موادی مانند نان که دارای کربوهیدرات است و تخم‌مرغ، شیر، پنیر و خامه برای وعده صبحانه توصیه می‌شود.

وی با بیان‌اینکه متاسفانه مردم ما عادت به خوردن میوه در وعده صبحانه ندارند، گفت: مصرف انواع میوه در وعده صبحانه برای همه گروه‌های سنی به ویژه دانش‌آموزان توصیه می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان به اهمیت وعده صبحانه اشاره کرد و افزود: در ساعات اولیه صبح در بدن افت قند خون رخ می‌دهد و سلول‌های مغزی از گلوکز استفاده می کنند بنابراین دانش‌آموزی که صبحانه نخورده است دچار گیجی ملایم، کاهش تمرکز و یادگیری می‌شود.

دکتر کاظم زاده در بخش دیگری از گفت‌و‌گو به اهمیت مصرف میان وعده در میان دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: بهترین زمان خوردن میان وعده در ساعت‌های بین کلاس‌های درسی است و بهترین تغذیه برای میان وعده هم تغذیه خانگی است.

وی افزود: لقمه خانگی بهترین میان وعده برای دانش‌آموزان است و این لقمه می‌تواند همراه با پنیر و گردو مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین خوراکی‌هایی مانند کشمش، برگه زرد آلو و انجیر نیز جزو بهترین میان وعده‌ها است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: در شرایطی که خانواده‌ها به دلیل مشغله کاری قادر به تهیه تغذیه خانگی برای فرزاندشان نیستند، دانش‌آموزان باید از بوفه مدرسه تغذیه سالم و دارای ارزش غذایی تهیه کنند.

دکتر کاظم‌زاده با بیان اینکه متاسفانه در بوفه برخی مدارس موادغذایی فاقد ارزش غذایی مانند انواع چیپس و پفک عرضه می‌شود، ابراز کرد: دانش‌آموزان از خرید هرگونه تنقلات ناسالم و حجیم شده مانند چیپس و پفک خودداری کنند.

وی گفت: وقتی دانش آموزان اقدام به خوردن بیسکوییت یا کیک می‌خورند یک لایه قندی بر روی دندان‌هایشان باقی می‌ماند و این امر موجب پوسیدگی دندان‌هایشان می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: تغذیه در دانش‌آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است که خانواده‌ها توجه بیشتری به کیفیت و نوع آن داشته باشند.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, تغذیه

تغذیه

, دانش‌آموزان

دانش‌آموزان

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهرستانها | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir