پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  13630تاریخ انتشار:  22 شهریور 1397 - 10:31
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
رئیس بهداشت محیط مرکز بهداشت همدان:

 کارت سلامت برای خادمان هیات‌ها رایگان صادر می شود

کارت سلامت بدون دریافت هیچگونه هزینه ای و به صورت رایگان برای خادمان هیات های حسینی صادر می شود | یکی از مهمترین مشکلاتی که در هنگام پخت نذورات با آن مواجه ایم دخالت افراد غیر مسئول است | افرادی که قصد پخش نذورات را دارند برای حفظ محیط زیست و سلامت افراد از ظروف یکبار مصرف گیاهی یا آلومینیومی استفاده کنند.
به گزارش همدان پرس؛ رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‎ ای مرکز بهداشت همدان گفت: کارت سلامت بدون دریافت هیچگونه هزینه ای و به صورت رایگان برای خادمان هیات های حسینی صادر می شود.

حسینعلی نوروزی اظهار داشت: برای اطمینان از سلامت فردی متولیان تهیه و توزیع نذورات در ماه محرم کارت سلامت برای آنها صادر می‌شود تا مشکلی برای مصرف کنندگان ایجاد نشود.

وی از متولیان هیات‌های مذهبی خواست از این طرح به منظور تکریم عزاداران حسینی و پیشگیری از بروز بیماری به ویژه مسمومیت، استقبال کنند.

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‎ ای مرکز بهداشت همدان ادامه داد: کارشناسان این مجموعه آمادگی لازم برای حضور در مساجد و حسینیه‌ها و آموزش و اطلاع‌رسانی در زمینه نحوه رعایت نکات بهداشتی را دارند.

مهندس نوروزی گفت: هر مکانی قابلیت پخت و پز، نگهداری و توزیع موادغذایی را ندارد بنابراین مسائل بهداشتی به هیات های عزاداری گوشزد شده است.

وی تمیز و بهداشتی بودن محیط پیرامونی آشپزخانه، دسترسی به آب، وجود دریچه فاضلاب و وجود یخچال را مورد تاکید قرار داد.

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‎ ای مرکز بهداشت همدان گفت: یکی از مهمترین مشکلاتی که در هنگام پخت نذورات با آن مواجه ایم دخالت افراد غیر مسئول است.

مهندس نوروزی توضیح داد: افرادی فاقد کارت سلامت به بهانه کسب اجر و ثواب در امور پخت و پز دخالت می کنند در حالیکه متولیان هیات های مذهبی باید از این موضوع خودداری کنند.

وی همچنین اظهار داشت: برخی مواقع غذای نذری بسته بندی و در گوشه حسینیه و تکایا نگهداری می شود که احتمال فاسد شدن آن زیاد است.

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‎ ای مرکز بهداشت همدان افزود: غذای داغ بسته بندی شده باید در کمتر از 2 ساعت توزیع شود در غیر اینصورت مستعد رشد انواع میکروب ها می شود.

نوروزی توصیه کرد: بنابراین غذای داغ یا باید در یخچال با دمای سه تا پنج درجه زیر صفر نگهداری شود یا تا زمان رسیدن زمان توزیع ظرف غذا بر روی اجاق گاز با شعله های پایین و 70 درجه حرارت قرار گیرد.

وی بیان کرد: افرادی که قصد پخش نذورات را دارند برای حفظ محیط زیست و سلامت افراد از ظروف یکبار مصرف گیاهی یا آلومینیومی استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: سالهای گذشته به علت رعایت نکردن توصیه ها و نکات تاکید شده توسط معاونت بهداشتی شاهد بروز مسمومیت بوده ایم.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس: هیات

همدان‌پرس: هیات

, بهداشت

بهداشت

, کارت‎سلامت

کارت‎سلامت

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir