حلول سال 1403 هجری شمسی بر شما مبارک
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  13044تاریخ انتشار:  3 اردیبهشت 1397 - 10:43
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان:

 سامانه "دادور" در همدان راه اندازی شد

در حال حاضر همدان جز ۱۰ استان برتر کشور در حوزه اقدامات انجام‌شده برای بهبود فضای کسب‌وکار قرار دارد و توانسته سامانه "دادور" را برای رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران و فضای کسب‌وکار راه‌اندازی کند | پیش‌ از این تنها بخش جذب سرمایه‌گذار خارجی در این پنجره واحد فعال بود اما امسال جذب سرمایه‌گذار داخلی را نیز در دستور کار خود قرار داده‌ایم.
به گزارش همدان پرس؛ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان گفت: در حال حاضر همدان جز ۱۰ استان برتر کشور در حوزه اقدامات انجام‌شده برای بهبود فضای کسب‌وکار قرار دارد و توانسته سامانه "دادور" را برای رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران و فضای کسب‌وکار راه‌اندازی کند.

ناصر محمودی در نشست هم‌اندیشی مدیران اقتصادی استان با اعضای شورای اسلامی شهر همدان اظهار داشت: ما بر اساس قانون وظایفی مانند ساماندهی فضای استان، تحلیل مسائل اقتصادی، مالی، پولی و بانکی،محاسبه دخل‌وخرج دستگاه‌های مالیاتی استان و غیره را بر عهده‌داریم.

وی بابیان اینکه بهبود فضای کسب‌وکار از دیگر وظایف ما در استان به شمارمی آید عنوان کرد: در این عرصه نیز مرکز خدمات سرمایه‌گذاری، برای جذب سرمایه‌گذار خارجی که موضوعی حاکمیتی است ایجادشده است و ریاست آن را در استان مهندس نیکبخت بر عهده‌دارند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان ابراز کرد: در حوزه مالی و نظارتی و پولی معاونت خزانه‌داری مأموریت نظارت بر دخل‌وخرج دستگاه‌ها را بر عهده‌دارند که این موضوع نیز امسال اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی بیان کرد: امسال با توجه به شعار سال، حمایت از کالای ایرانی در سطح کلان  موردتوجه قرارگرفته و تمامی دستگاه‌های موظف هستند برای رفع نیازهای خود کالای ایرانی خریداری کنند.

محمودی با تأکید بر اینکه موضوع مهم خرید کالای ایرانی توسط دستگاه‌های اجرایی به‌صورت بخشنامه به‌تمامی دستگاه‌ها و اصناف ابلاغ‌شده است گفت: در این عرصه نیز ما پس از بررسی، از پذیرش اسنادی که شائبه داشته باشد جلوگیری می‌کنیم.

وی با اعلام اینکه برای استفاده از کالای ایرانی در جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی هستیم ابراز کرد: شورای شهر و شهرداری همدان در تحقق این هدف مهم می‌توانند بسیار اثرگذار باشند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان با اشاره به  لزوم اعمال سختگیری‌های بیشتر در حوزه واردات و قاچاق کالا افزود:  در حوزه سرمایه‌گذاری نیز از طریق مرکز خدمات سرمایه‌گذاری، پنجره واحد تشکیل‌شده و سه دستگاه مرتبط از جمله جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنعت و معدن و تقریب 60 دستگاه دیگر به این پنجره واحد معرفی‌شده‌اند.

وی افزود: پیش‌ از این تنها بخش جذب سرمایه‌گذار خارجی در این پنجره واحد فعال بود اما امسال جذب سرمایه‌گذار داخلی را نیز در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

محمودی اظهار داشت: در این عرصه 78 فرصت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، صنعت، صنایع‌دستی، عمرانی و شهری شناسایی‌شده است که 47 پروژه با اشتغال 2800 نفری در بخش صنعت، 12 پروژه با اشتغال 750 نفری در کشاورزی، 16 پروژه با 651 نفر اشتغال در بخش صنایع‌دستی و 2 پروژه در حوزه عمران و شهری با اشتغال 350 نفری شناسایی و تهیه‌شده است.

وی اظهار داشت: اطلاعات 78 فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی‌شده در استان در دو قالب کتابچه و اپلیکیشن در اختیار دستگاه‌های اجرایی و متقاضیان قرار داده می‌شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان با اعلام اینکه هزینه ساخت این اپلیکیشن کمتر از 2 و نیم میلیون تومان بوده است تصریح کرد: در این اپلیکیشن مشوق‌های مالیاتی و قوانین سرمایه‌گذاری مشخص و تعیین‌شده است.

وی با اشاره به اینکه موازی کاری برخی دستگاه‌ها ازجمله آسیب‌هایی حوزه سرمایه‌گذاری است بیان کرد: وقتی سازمان سرمایه‌گذاری تشکیل‌شده و باقی دستگاه‌ها نیز در آن نمایندگانی دارند پس باید کارها نیز از این مسیر پیگیری شود.

محمودی با تأکید بر اینکه مطابق قانون سرمایه‌گذاری‌های خارجی باید از این مسیر انجام شود تا برای آن‌ها مشکلی پیش نیاید ابراز کرد: با توجه به در پیش بودن رویدادهای  2018،  با همکاری استانداری و برخی دستگاه‌ها کمیته سرمایه‌گذاری ایجاد و نخستین جلسه آن نیز برگزار شد.

وی بابیان اینکه برنامه‌های این کمیته تا10 روز آینده نهایی می‌شود تا در این رویداد مورداستفاده قرار گیرد عنوان کرد: از دیگر اهداف ما در کشور و استان ترسیم نقشه سرمایه‌گذاری است که قرار است برای تحقق این مهم نیز یک نرم‌افزار کشوری تهیه شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان با تشریح برنامه‌های این نهاد برای بهبود فضای کسب‌وکار گفت: از همه دستگاه‌های اجرایی درخواست کردیم نمایندگان دائم خود را به ما معرفی کنند تا در یک کمیسیون مشخص برنامه‌ها و قوانینی که در امر سرمایه‌گذاری مشکل ایجاد می‌کنند شناسایی و اصلاح شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر همدان جز 10 استان برتر کشور در حوزه اقدامات انجام‌شده برای بهبود فضای کسب‌وکار قرار دارد و توانسته  سامانه "دادور" را برای رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران و فضای کسب‌وکار راه‌اندازی کند.

محمودی اظهار داشت: امیدواریم این اقدامات سبب استفاده هرچه بیشتر استان از دو رویداد بین‌المللی بزرگ 2018 و جذب سرمایه‌گذار شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان با اشاره به برخی سرمایه‌گذاری خارجی انجام‌شده در استان افزود: در عرصه تولید شرکت‌هایی از آلمان، هلند، ایرلند، انگلیس و شرکت بلوک سبک از کشور عراق قراردادهایی امضا کرده و پروژه‌هایی را به بهره‌برداری رسانده‌اند.

وی با تأکید بر لزوم خرید تولیدات داخلی توسط دستگاه‌های اجرای تصریح کرد: در این عرصه سامانه "ستاد" راه‌اندازی شده و دستگاه‌های اجرایی نیز موظف به خرید از آن هستند.

محمودی گفت: افرادی که در استان اقدام به تولید و عرضه محصولی می‌کنند باید اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند تا بتوانیم در عرصه حمایت از کالای ایرانی و استانی قدم برداریم.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, سامانه‌دادور

سامانه‌دادور

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir