پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  9900تاریخ انتشار:  1 تیر 1395 - 15:25
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد:

 افتتاح تصفیه‌خانه رزن با حضور وزیر نیرو / برگزاری همایش ملی مدیریت مصرف در همدان+تصاویر

از رودخانه خاکو به صورت احداث بند آب به تصفیه‌خانه بهشتی اضافه می‌شود تا در زمان کم آبی از این منبع آبی استفاده شود | مشترکانی که بیش از 36 متر مکعب آب مصرف می‌کنند، عنوان «پرمصرف» به آنها اطلاق می‎شود که با در نظر گرفتن مسأله اقتصاد مقاومتی، مشترکانی که بیش از 20 مترمکعب مصرف دارند، به عنوان پرمصرف تلقی می‌شوند.
به گزارش همدان پرس؛ مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان رزن بعد از ماه رمضان با حضور وزیر نیرو به بهره‌برداری خواهد رسید.

سید هادی حسینی بیدار در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه یکم تیر ماه هفته صرفه‌جویی است، اظهار کرد: سال 94 سخت‌ترین سال آبی بود که با همدلی رسانه‌ها و فرهنگ‌سازی به خوبی سپری شد.

حسینی بیدار افزود: در سال 95 بارش‌های خوبی داشتیم اما با این وجود نباید غفلت کرد چرا که از نظر آب‌های سطحی وضعیت خوب است اما به لحاظ آب‌های زیرزمینی، سطح منابع پایین رفته و همچنان مشکلات باقی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با تأکید بر مدیریت مصرف اضافه کرد: در سال 86 تولید آب یک‌هزار و 950 لیتر در ثانیه بود اما در سال 95 با توجه به افزایش انشعابات و مساکن مهر وضعیت تولید به هزار و 600 لیتر در ثانیه رسیده و تولید 300 لیتر در ثانیه کاهش یافته که این به معنای مدیریت مصرف است.

او از افتتاح 26 تصفیه‌خانه فاضلاب در دستور کار وزارت نیرو در سطح کشور خبر داد و عنوان کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان رزن نیز بعد از ماه رمضان با حضور وزیر نیرو به بهره‌برداری خواهد رسید.


حسینی بیدار با اشاره به هزینه‌های تصفیه خانه شهرستان رزن، بیان کرد: در این پروژه‌ 7.5 میلیارد تومان هزینه شده که پساب آن برای استفاده در بخش کشاورزی اختصاص خواهد یافت. 

او  در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از اصول اقتصاد مقاومتی، بحث مدیریت مصرف است، ابراز داشت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، همایش ملی مدیریت مصرف برای نخستین بار در 22 تیرماه به میزبانی همدان با تأکید او ژه بر مدیریت مصرف برگزار می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار این همایش، نمایشگاه «عرضه تجهیزات تولید داخل در حوزه آب» برگزار خواهد شد که نشست‌های خصوصی با حضور شرکت‌های سرمایه‌گذاری نیز از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده برای این همایش است.

او  در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر 400 هزار انشعاب آب در استان همدان وجود دارد که از پوشش 99.77 درصدی  برخوردار هستند، تصریح کرد: 67 درصد از شهروندان استان با 270 هزار انشعاب فاضلاب تحت پوشش خدمات فاضلاب هستند.

حسینی بیدار در ادامه با بیان اینکه 3 هزار و 200 لیتر آب در ثانیه در استان تأمین می‌شود، بیان کرد: در شهر همدان بخش زیادی از تأمین آب از آب‌ها سطحی انجام می‌شود تا در صورت عدم مطلوب بودن وضعیت سد، درصد کمی از آن برداشت شود.

او  با اشاره به اینکه برداشت از آب‌های زیرزمینی در استان 70 درصد و برداشت از آب‌های سطحی 30 درصد است، تصریح کرد: از رودخانه خاکو به صورت احداث بند آب به تصفیه‌خانه بهشتی اضافه می‌شود تا در زمان کم آبی از این منبع آبی استفاده شود.


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان اضافه کرد: از استخر عباس‎آباد نیز به عنوان یک منبع آب در مواقع کم‎آبی استفاده می‌شود که از این منبع 240 لیتر در ثانیه آب تأمین می‌شود.

او در بخش دیگری از سخنان خود به خط انتقال آب به نیروگاه شهید مفتح اشاره کرد و یادآور شد: این طرح به استفاده بهینه از پساب فاضلاب کمک کرده که در واقع نوعی اقتصاد مقاومتی است، چراکه با انتقال پساب به نیروگاه تعدادی از چاه‌های آب نیروگاه مسدود شده است.

حسینی بیدار افزود: با انتقال پساب به نیروگاه، برداشت از آب‌های زیرزمینی کاهش یافته و 500 تا 1000 متر مکعب آب در اختیار نیروگاه قرار گرفته است.

او در ادامه با بیان اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب همدان 30 میلیارد تومان برای تکمیل نیاز دارد، گفت: با وجود عدم اتمام کار تصیفه‌خانه فاضلاب، خدمات‎رسانی ادامه دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان به اعتبارات شرکت آب و فاضلاب نیز اشاره کرد و یادآور شد: اعتبارات در اختیار قرار گرفته شده خوب بود، اما تخصیص پایین بود و تنها 30 درصد از اعتبارات تخصیص یافت.

او 32 درصد شبکه‌های آب را فرسوده دانست و تصریح کرد: 120 میلیارد تومان هزینه برای ترمیم همه شبکه‌ها لازم است که تأمین این اعتبار به یک باره برای شرکت امکانپذیر نیست.

حسینی‌بیدار بیان کرد: سالانه 20 کیلومتر از شبکه آب بازسازی می‌شود که در صورت تأمین اعتبار مورد نظر تا 60 کیلومتر نیز ترمیم می‌شود.


مطالبات شرکت آبفا از مشترکان را 7 میلیارد و 300 میلیون تومان
همچنین معاون امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مشترکان پرمصرف، کسانی هستند که بیش از دو برابر الگاو مصرف آب، مصرف می‌کنند، گفت: مشترکانی که بیش از 36 متر مکعب آب مصرف می‌کنند، عنوان «پرمصرف» به آنها اطلاق می‎شود که با در نظر گرفتن مسأله اقتصاد مقاومتی، مشترکانی که بیش از 20 مترمکعب مصرف دارند، به عنوان پرمصرف تلقی می‌شوند.

سعید عبدالله زاده افزود: 6 هزار مشترک آب در استان همدان بیش از 20 مترمکعب مصرف دارند که با آموزش و اطلاع‌رسانی به دنبال کاهش مصرف آنها هستیم.

او  به تعویض کنتورهای خراب اشاره کرد و یادآور شد: 8 هزار و 500 کنتور آب در همدان خراب است که اگر مشتری مقصر نباشد هزینه‎ای برای تعاو ض آن دریافت نمی‎شود که در این راستا سال گذشته 4 هزار و 600 کنتور تعاو ض شد.

معاون امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان همدان در ادامه مطالبات شرکت آب و فاضلاب از مشترکان را  7 میلیارد و 300 میلیون تومان دانست.

شبکه سنتی فاضلاب همدان به درون رودخانه‌ها تخلیه می‌شود
معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه شبکه فاضلاب همدان هنوز تکمیل نشده است، تصریح کرد: همدان از قدیم دارای شبکه سنتی فاضلاب بوده و فاضلاب در رودخانه تخلیه می‌شده است.

حمیدرضا نیکداد افزود: تا زمانی‌ که شبکه مدرن فاضلاب همدان با تأمین مالی که قرار است تخصیص یابد حل نشود، فاضلاب را نمی‌توان از رودخانه‌ها جمع کرد.


او  بیان کرد: در گذشته لوله‎کشی فاضلاب به درون رودخانه‌ها وصل و در نهایت به خارج از شهر هدایت می‌شد، اما در حال حاضر این پدیده وجود دارد و منکر اینکه فاضلاب وارد قنوات و رودخانه می‌شود، نیستیم.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه هیچ انشعابی از طریق آبفا به رودخانه‌ها و مسیل‌ها هدایت نشده است، ابراز داشت: شرکت آبفا هر جا انشعابی فروخته، ابتدا از شبکه فاضلاب آن مطمئن شده و سپس انشعاب اجرا شده است.

همچنین معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز با بیان اینکه بخش لجن تصیفه‌خانه و تولید گاز از فرآیندهای تکمیلی لجن تصفیه‌خانه است، گفت: در حال حاضر بخش لجن تصفیه‌خانه فاضلاب همدان 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

فرهاد بختیاری‌فر افزود: وقتی بخش لجن تصفیه‌خانه کامل شود و تولید بیوگاز داشته باشد، آن وقت، پیشرفت فیزیکی کاملی را در تصفیه‌خانه شاهد خواهیم بود.

او با بیان اینکه تصفیه‌خانه نیازمند 30 میلیارد تومان اعتبار است، تصریح کرد: امسال 8 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار پیشنهادی است.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان همدان ادامه داد: اگر بخواهیم کل شهر همدان زیر پوشش شبکه مدرن فاضلاب قرار گیرد به 120 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.


ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, آبفا

آبفا

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir