پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  9782تاریخ انتشار:  3 خرداد 1395 - 16:35
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان مطرح کرد:

 بدهی ۶۰ میلیاردی مشترکین همدانی به شرکت گاز/ عدم پرداخت بدهی ۲۱ میلیاردی جایگاه‌های CNG +تصاویر

در سال گذشته شرکت گاز استان همدان 93 میلیارد تومان بودجه عمرانی جذب شده است درحالیکه بودجه عمرانی مصوب شده 80 میلیارد تومان بود | بخش‌های صنعتی و کشاورزی استان همدان 34 میلیارد تومان و بخش‌های آموزشی و پرورشی نیز 65 میلیارد تومان بدهی به شرکت گاز دارند | در هر هر ماه 50 تومان بابت بیمه از هر واحد مشترک خانگی شهری و روستایی دریافت می شود.
به گزارش همدان پرس؛ مدیرعامل شرکت گاز استان همدان در نشست مطبوعاتی امروز اظهار داشت: در سال گذشته گاز رسانی 483 کیلومتر شبکه شهری و روستایی گازرسانی انجام شده است و همچنین 23 هزار و 107 مشترک جدید از نعمت گاز بهره مند شده اند.

محمدمهدی مهدوی با بیان اینکه 97.6 درصد خانوار روستایی استان از نعمت گاز برخوردارند، افزود: در سال گذشته 102 روستای جدید از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شدند.

مهدوی با اشاره به اینکه در حال حاضر 934 روستای استان از گاز برخوردارند، اظهار کرد: در سال 93 به  52 روستا عملیات گازرسانی صورت گرفت که در سال گذشته این تعداد دو برابر شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته 2.7 میلیارد مترمکعب گاز در ورودی شهرها و روستاهای استان دریافت شده است، عنوان کرد: 2581 میلیون مترمکعب اختلاف بین گاز دریافتی و گاز به فروش رفته در استان همدان وجود دارد که نسبت به سال 93 با کاهش 3 درصدی روبرو بوده است.


او بیان کرد: میزان گاز به سرقت رفته در استان همدان 3 درصد است در حالیکه این میزان در کشور 5 درصد است.

مهدوی با تأکید بر جایگزینی گاز طبیعی با سوخت‌های مایع و مازوت، بیان کرد: در سال گذشته 17 هزار مترمکعب گاز در بخش صنعتی جایگزین این سوخت شده است.

او با اشاره به اینکه در استان همدان 163 واحد صنعتی و کشاورزی از گاز برخوردارند، یادآور شد: 8 هزار و 660 کیلومتر شبکه شهری و روستایی در استان ایجاد شده که از این میزان 68 درصد سهم روستاها بوده است.

او ادامه داد: همچنین در سال گذشته  305 هزار و 800 علمک گاز در استان همدان نصب شده که سهم روستاهای استان 47 درصد است.

مهدوی با تأکید بر اینکه در سال 95 تمامی روستاهای دارای شرایط گازرسانی استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار خواهند شد، تصریح کرد: عملیات گازرسانی در 57 روستای استان همدان همچنان ادامه دارد و 25 روستای باقیمانده در دستور کار قرار دارند که به‌زودی پیمانکار آن مشخص خواهد شد.

او متوسط ضریب نفوذ گاز در استان همدان را 99 درصد دانست و گفت: متوسط نفوذ گاز در کشور 96.6 درصد در بخش شهری و در بخش روستایی این عدد 67 درصد است که ضریب نفوذ گاز در استان همدان بیش از متوسط کشوری است.


مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به اینکه در سال گذشته 2581 میلیون مترمکعب گاز در استان همدان به مصرف رسیده است، عنوان کرد: رشد مصرف گاز در استان همدان نسبت به سال 93 تنها 6.6 درصد افزایش داشته است درحالیکه قبل از هدفمندی یارانه‌ها این میزان 15 تا 20 درصد بود.

مهدوی بیان کرد: در بخش مراکز مذهبی استان همدان 14.4 میلیون مترمکعب گاز مصرف شده که مطابق قانون گازبهایی از این مراکز دریافت نشده است.

او با بیان اینکه 3.6 میلیون مترمکعب گاز در نیروگاه همدان به مصرف رسیده است، گفت: نیروگاه همدان سهم 12.3 درصدی در مصرف گاز استان را به خود اختصاص داده که در حال حاضر نیز 12.8 میلیارد تومان به شرکت گاز بدهکار است.

او  خاطرنشان کرد: سه کارخانه سیمان موجود در استان همدان 256 میلیون مترمکعب گاز مصرف می‌کنند که سهم آنها در مصرف گاز استان 10 درصد است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به اینکه در سال گذشته روزانه 14 میلیون مترمکعب گاز در استان همدان مصرف شده است، اظهار کرد: 152 میلیون مترمکعب گاز در 43 جایگاه CNG استان مورد استفاد قرار گرفته که 5.6 درصد سهم گاز استان را به خود اختصاص می‌دهد.


مهدوی با اشاره به اینکه در سال 94 در مراکز صنعتی استان همدان 26.8 درصد مصرف شده است، تصریح کرد: در سال 95 مصرف 191 میلیارد مترمکعب گاز برای کشور پیش‌بینی شده که سهم استان همدان 3 هزار و هفتصد میلیون مترمکعب گاز پیش‌بینی شده است.

او یادآور شد: در سال 94، 4 میلیون و 27 هزار و 112 قبض گاز برای مشترکین استان صادر شده که نسبت به سال 93 رشد 13.6 درصدی داشته که این مسأله به علت افزایش مشترکین شرکت گاز استان است.

مهدوی با بیان اینکه استان همدان در سال گذشته 16 درصد بیش از بودجه مصوب جذب کرده است، گفت: در سال گذشته شرکت گاز استان همدان 93 میلیارد تومان بودجه عمرانی جذب شده است درحالیکه بودجه عمرانی مصوب شده  80 میلیارد تومان بود.

او با اشاره به اینکه شرکت گاز استان همدان 145.8 میلیارد تومان بدهی معوقه دارد، افزود: شرکت گاز استان در بخش خانگی 57.5 میلیارد تومان و در بخش تجاری 4.6 میلیارد تومان مطالبه دارد.

مهدوی خاطرنشان کرد: جایگاه‌های CNG همچنان 21 میلیارد تومان بدهی دارند که از این میزان 13.7 میلیاردتومان مربوط به 3 جایگاه ملایر و نهاوند است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان ادامه داد: 8.4 میلیارد تومان بدهی جایگاه ملایر و 5.4 میلیارد تومان بدهی شهرداری نهاوند به شرکت گاز است و از طریق قانونی اقداماتی صورت گرفته تا بتوانیم دیون دولت را دریافت کنیم اما هنوز موفق نشده‌ایم.


مهدوی افزود: بخش‌های صنعتی و کشاورزی استان همدان 34 میلیارد تومان و بخش‌های آموزشی و پرورشی نیز 65 میلیارد تومان بدهی به شرکت گاز دارند.

او  تأکید کرد: در مجموع 7 هزار میلیارد تومان بدهی شرکت‌های گاز استانی است که اگر بتوانیم زودتر به خزانه دولت واریز کنیم به طور قطع در پرداخت اعتبارات کمک خوبی خواهد کرد.

او با بیان اینکه در سال 94، 410 پرونده شکایت درخصوص تخلفات و سرقت گاز تشکیل شده است، افزود: از این تعداد پرونده 305 میلیون تومان براساس احکام صادرشده وصول شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان یادآور شد: در سال گذشته 250 هزار کنتور و رگلاتور دراستان همدان تعمیر شده که 30 درصد این تعداد را شرکت گاز  انجام داده است.

مهدوی در پایان عنوان کرد: در سال‌جاری افزایش گازبها ابلاغ نشده و تعرفه‌های فروش گاز مشابه سال 94 خواهد بود.

او با اعلام اینکه همدان از نظر وصول مطالبات رتبه 28 کشور را دارد، تصریح کرد: 459 مشترک عمده استان همدان 60 میلیارد تومان بدهی دارند که از جمله آنها می‌توان به دو جایگاه CNG ملایر و یک جایگاه نهاوند با 13.7 میلیارد تومان بدهی، سیمان نهاوند با 9 میلیارد تومان بدهی، سیمان هگمتان با 6.4 میلیارد تومان بدهی، پایگاه هوایی نوژه با 2.8 میلیارد تومان بدهی و کارخانه قند کبودراهنگ با 1.8 میلیارد تومان بدهی اشاره کرد.


او با اشاره به اینکه بیمه حوادث مشترکان خانگی شهری و روستایی باید در اولویت قرار گیرد، اظهار داشت: در هر هر ماه 50 تومان بابت بیمه از هر واحد مشترک خانگی شهری و روستایی در قالب قبوض گازبها دریافت می‌شود که امسال بیمه پارسیان طرف قرارداد با شرکت گاز است.

او با بیان اینکه عدم رعایت ایمنی در مصرف گاز مانعی در پرداخت خسارت شرکت بیمه ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: سال گذشته یک مورد فوتی را به سبب استشمام مونواکسید کربن در همدان داشتیم.

مهدوی  با اشاره به اینکه امسال بخش سکونت‌گاه‌های عشایری نیز به این بیمه اضافه شده‌اند، افزود: این بیمه خسارت جانی ناشی از فوت، نقص عضو و هزینه‌های پزشکی و خسارتهای مالی مشترک و منازل همجوار به سبب حوادث ناشی از مصرف گاز طبیعی را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان تصریح کرد: بعد از حادثه باید حداکثر ظرف 10 روز کاری گزارش حادثه به شرکت بیمه ارجاع شود تا شرکت بیمه نسبت به پرداخت خسارت اقدام کند، در ضمن غرامت فوت 15 میلیون تومان، غرامت نقص عضو و جبران هزینه‌های پزشکی پنج میلیون تومان، خسارتهای مالی برای منازل مسکونی و مشاعات به ازای هر یک از واحدهای مستقل 35 میلیون تومان پرداخت می‌شود.


ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, شرکت‌گاز

شرکت‌گاز

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir