پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  15613تاریخ انتشار:  15 آبان 1398 - 9:43
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » شهر و شورا
پنجاه و سومین صحن شورای شهر همدان با بازگشت مولوی؛

 کمیسیون ملی یونسکو در ایران از مدیریت شهری همدان قدردانی کرد

برگزاری پنجاه و سومین صحن شورای شهر همدان با بازگشت مجدد ابراهیم مولوی به پارلمان شهری همراه بود که وی پس از گذشت 11 ماه، به طور رسمی کار خود را به عنوان نماینده مردم همدان در شورای اسلامی از سر گرفت | آقای گیاه‌شناس برادر بنده هستند و مشکلی هم با هم نداشتیم.
به گزارش همدان پرس؛ برگزاری پنجاه و سومین صحن شورای شهر همدان با بازگشت مجدد ابراهیم مولوی به پارلمان شهری همراه بود که وی پس از گذشت 11 ماه، به طور رسمی کار خود را به عنوان نماینده مردم همدان در شورای اسلامی از سر گرفت.

بر اساس طرح شکایت مولوی نسبت به شورای حل اختلاف استان همدان به هیأت مرکزی شورای حل اختلاف وزارت کشور، نقص رأی سلب عضویت وی از شورای شهر، اعلام شد.

در این نشست از زحمات جواد گیاه‌شناس به‌منظور خدمت 11 ماه‌اش به عنوان رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورا، قدردانی شد.

مولوی از شورای شهر، شکایتی نداشته است
رئیس شورای شهر همدان در صحن شورا، گفت: انتظار می‌رود در مدت زمان باقی‌مانده از عمر دوره پنجم شورا همانند گذشته، با وفاق و همدلی در خدمت شهروندان باشیم و در این بین، رسانه‌ها هم تلاش کنند تا فضای آرام و به دور از حاشیه در مدیریت‌شهری حکم‌فرما شود.

کامران گردان با تأکید بر اینکه استدعا دارم بحث‌های حاشیه‌ای و فضای مجازی از ذهن‌ها دور شود؛ بیان کرد: بنده مصاحبه‌ای در این رابطه نخواهم کرد، زیرا آقای فرماندار گفت آقای مولوی از شورای شهر گلایه و شکایتی نداشته‌؛ بلکه از شورای حل اختلاف استان شکایت داشته‌ است و ما دعوایی نداشتیم و بر اساس روند قانونی، مراحل طی شد.

وی همچنین گفت: اکنون همه حاضران در جلسه شاهد هستند که آقایان مولوی و گیاه‌شناس همچون دو برادر رفتار می‌کنند و امید است رسانه‌ها نیز به دوستی این دو عزیز و همه اعضای شورا، دقت کنند.

حضور در صحن شورا برای ابلاغ یک رأی قانونی
فرماندار همدان نیز فلسفه حضور خود در صحن شورا را ابلاغ یک رأی قانونی دانست و گفت: با توجه به اینکه سال گذشته با یک فرآیند قانونی، جواد گیاه‌شناس را به عنوان جانشین ابراهیم مولوی معارفه کردم، او منشأ خدمات ارزشمندی بود و لازم می‌دانم از وی هم قدردانی کنم.

حسین افشاری به اشاره به شکایت مولوی از شورای حل اختلاف استان و نه شورای شهر همدان، افزود: طی انجام فرآیندهای مختلفی، 4 جلسه در شورای حل اختلاف، این مهم مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته وی؛ موضوع در هیأت مرکزی شورای حل اختلاف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نتیجه، ختم رسیدگی اعلام و نقض رأی مبنی بر سلب عضویت آقای مولوی از شورای شهر برای مدت باقی مانده دور پنجم اتخاذ شد که این رأی، قطعی است.

افشاری با بیان اینکه این رأی 13 آبان‌ماه 98 از وزارت کشور و دبیر شورای حل اختلاف کشور به استاندار ابلاغ شد؛ ادامه داد: استاندار 14 آبان‌ماه 98 رأی را به معاون عمرانی و بنده ابلاغ کرد و فلسفه حضور بنده معرفی، آقای مولوی و تقدیر از زحمات آقای گیاه‌شناس است.

وی بیان کرد: لازم به ذکر است پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین و تراز شهر همدان به عنوان یک شهر جهانی مطرح است؛ از این رو طبیعتاً شورای شهر، فرماندار، شهردار، رئیس و اعضای شورا نیز در تراز همدان جهانی هستند.

فرماندار همدان با تقدیر مجدد از مولوی و گیاه‌شناس، یادآور شد: این قدردانی به دلیل الزام به رعایت قانون و دوری از حواشی است؛ از سوی دیگر ریاست آقای گردان در شورا همراه با آرامش طی یک سال گذشته، قابل تقدیر است.

فرماندار همدان در ادامه با اشاره به اظهار نظر خود مبنی بر فعالیت‌های کم‌نظیر فرهنگی شورا و شهرداری در این دوره در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، گفت: اعتقاد ما نیز همین است که شورا و شهرداری در عرصه فرهنگی موفق عمل کرده‌اند.

افشاری افزود: باید هرچه می‌توانیم روی مباحث گردشگری و جذب گردشگر کار کرده و همدان را به دنیا معرفی کنیم.

تنها بدهکار مردم شریف همدان هستم
ابراهیم مولوی، عضو شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه خدا را شاکرم یک بار دیگر به بنده توفیق داد در خدمت مردم شریف و نجیب همدان باشم، گفت: بار دیگر این افتخار به من داده شد تا لباس خادمی و نوکری مردم همدان را به تن بپوشم و بتوانم باری از مشکلات آنها را که در دو دوره به بنده اعتماد کرده و رأی خود را به امانت نزد من گذاشته بودند، بردارم؛ این حق به صاحب اصلی آن که مردم شریف همدان است، برگردانده شد.

وی با عذرخواهی از افرادی که طی این مدت موجب رنجش آنها شده بود؛ گفت: اگر در این مسیر موجب رنجش کسی شدم، حلالیت می‌طلبم.

مولوی افزود: ۱۵ مهرماه سال گذشته وقتی در شورا چند روز قبل از ریاست شورا فارغ شدم، مصوبه‌ای که قبل از آن برای درمانم بود، را پیگیری کردم.

وی با اشاره به مراجعه بیش از ۳۲ بار خود به خارج از کشور برای درمان از سال ١٣۶۵، بیان کرد: با مرخصی قانونی این مجموعه و لطف و امضای این عزیزان تا ۱۵ آبان مرخصی داشتم.

مولوی با بیان اینکه ۱۵ آبان ماه سال گذشته با توجه به اینکه مرخصی اتمام یافت و روند درمان طولانی شد، تصویب مجدد مرخصی بنده در همان جلسه مطرح شده بود، گفت: همه دوستان مصوب کرده بودند که به دلیل شرایط جسمی بنده مرخصی دوم ۴۵ روزه هم مصوب شد.

وی با تأکید بر اینکه با توجه به تصویب مرخصی با خیال راحت آنجا ماندم و کارهای درمانی را انجام دادم؛ ادامه داد: ۲۱ روز پس از تصویب مرخصی دوم در ششم آذرماه کمیته انطباق با آن مخالفت می‌کند و می‌گوید هر عضو شورا نمی‌تواند بیش از یک ماه مرخصی داشته باشد.

عضو شورای شهر همدان ادامه داد: بنده روال قانون را که کمیته انطباق و شورای حل اختلاف استان و مرکزی بود، پیگیری کردم و روند قانونی در 4 جلسه شورای حل اختلاف مرکزی بررسی شد.

مولوی با تأکید بر اینکه بنده به شورا برگشتم و با کسی دعوا ندارم؛ گفت: آقای گیاه‌شناس برادر بنده هستند و مشکلی هم با هم نداشتیم.

وی با بیان اینکه همه آنهایی که ندانسته به بنده تهمت و افترا زدند و شایعات را دامن زدند، بخشیدم و حلال کردم؛ ادامه داد: اما آنهایی که عامدانه و آگاهانه تهمت زدند و افترا بستند را نه در این دنیا و نه در آن دنیا نخواهم گذشت و باید پاسخگو باشند.

مولوی یادآور شد: اگر کارم را پیگیری کرده و اگر به موارد قانونی، شکواییه خود را اعلام کردم، فقط به دفاع از حق مردمی بود که بر منت گذاشته بودند و صیانت از آبروی خانواده‌ای که بیش از ۲۰ شهید برای نظام و امنیت داده است.عضو شورای شهر همدان در پایان گفت: تنها و تنها بدهکار مردم شریف و نجیب همدان هستم.

ما هم به قانون تمکین می‌کنیم
جواد گیاه‌شناس، عضو علی‌البدل شورای شهر همدان همچنین در این نشست، یادآور شد: بحث اصلی تمکین به قانون بود و ما هم تمکین می‌کنیم؛ اما قانون یک فرصت دیگر و بستر مناسب را برای ما فراهم کرده است.

قدردانی کمیسیون ملی یونسکو در ایران از مدیران استان و شهری
در ادامه جلسه دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با اهدای لوحی از استاندار، رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار همدان به‌‍منظور برپایی شایسته اجلاس راه ابریشم، قدردانی کرد.

ایران؛ میزبان «هنر خوشنویسی راه ابریشم»
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در صحن شورا ضمن قددرانی از مدیران شهری در برگزاری نشست جهانی «راه ابریشم» با بیان اینکه برگزاری این نشست نشان از اراده جمعی مردم همدان و مدیریت شهری دارد، گفت: تغییر لهجه و نگاه «راه ابریشم» از جمله نتایج این نشست بود.

حجت‌ا... ایوبی با تأکید بر اینکه مردم جهان فکر می‌کردند زبان «راه ابریشم» چینی است، افزود: با برگزاری همایش راه ابریشم در همدان توانستیم زمین بازی را تغییر داده و نشان دهیم ایران حرفی برای گفتن در این زمینه دارد.

وی بیان کرد: پیش از برگزاری نشست، نگران بودیم که آیا می‌توانیم آن طور که باید، نشست را برگزار کنیم که خوشبختانه توانستیم این کار را به نحو احسن انجام دهیم.

ایوبی با اشاره به پذیرش طرح برپایی همایش خط و خوشنویسی در «راه ابریشم» توسط یونسکو، افزود: یونسکو پذیرفت که این مهم در اطلس یونسکو تجدیدنظر شود و همایش بین‌المللی خط و خوشنویسی اردیبهشت‌ماه سال آینده در ایران برگزار شود.

وی؛ هر کشوری که بتواند تصویر خوبی از خود در جهان ارائه دهد را پیروز نبرد فرهنگی دانست و بیان کرد: این نشست توانست تصویر بسیار خوب از ایران و همدان ارائه دهد؛ از این رو در همایش‌های جهانی و بین‌المللی نباید به دنبال نتایج فوری باشیم.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان اینکه اگر می‌خواهیم کشور و یا شهری مانند همدان در جهان دیده شود، باید جهانی نگاه و فکر کنیم؛ یادآور شد: جایزه جهانی ابن سینا به عنوان جایزه اخلاق در علم بوعلی سینا 4 سال است که برگزار می‌شود و مسئولی از شهر همدان در این رویداد مهم، حضور ندارد.

ایوبی با تأکید بر اینکه بوعلی سینا نماد همدان است؛ اظهار کرد: به همین دلیل تلاش کردیم در این دوره، اهدای جایزه ابن سینا علاوه بر حضور مسئولانی از همدان در این مراسم، شب هگمتانه و یا روز همدان نیز برگزار شود.

وی با اعلام آمادگی برای راه‌اندازی دفتر نمایندگی یونسکو در همدان و موزه هنر «راه ابریشم» با آثاری مختلف از کشورهای عضو این اجلاس، گفت: مسئولان همدان نیز باید به ما قول بدهند که بتوانند موزه‌ای فرهنگی همچون موزه‌ای که در چین برای مسأله اقتصادی در راه ابریشم ایجاد شده است، ایجاد کنند.

نام «همدان» در جهان مطرح شد
شهردار همدان در ادامه با اشاره به مصوبه شورای شهر و استانداری در برگزاری نشست راه ابریشم، گفت: این نشست، یکم تا هفتم مهرماه امسال برگزار شد.

عباس صوفی با بیان اینکه سیاست‌های در نظر گرفته شده از نظر کمی و کیفی در این نشست بسیار مناسب برگزار شد، افزود: اتفاق خوب این بود که نام «همدان» در یونسکو و جهان مطرح شد و اعتقاد داریم همدان، ظرفیت‌های بسیاری در حوزه تاریخی و فرهنگی دارد.

وی با تأکید بر اینکه برگزاری این نشست موجب شد مدیران و اعضای یونسکو با همدان بیشتر آشنا شوند؛ افتتاح دفتر نمایندگی یونسکو در همدان، برندینگ، موزه مورد حمایت یونسکو و ثبت آثار تاریخی را از اتفاقات خوب این نشت برشمرد و ادامه داد: ثبت آثار تاریخی همدان در این نشست مورد توجه قرار گرفت.

شهردار همدان با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی کشورهای عضو یونسکو به میزبانی همدان، گفت: همانطور که یونسکو تقاضای برگزاری نشست راه ابریشم را داشت و همدان صادقانه به آن پاسخ داد، امیدواریم کمک و حمایت کنند تا بتوانیم ظرفیت‌های بی‌بدیل همدان را با ظرفیت یونسکو، بشناسانیم.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, صحن‌شورا

صحن‌شورا

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir